Hami407 kérdése:
Első gyermeket várjuk. Külföldön élünk, de szoros a kapcsolat az otthoniakkal. Egy hazaútra van keretünk,1 hétre ősszel, hogy bejelentsük a nagy hírt, vagy 2-3 hétre Karácsonyra. Az utóbbi esetben skypeon közölnénk a hírt. Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
2018. aug. 28. 15:18
1/12 anonim válasza:
A 2. és nagy pulcsiban mennék higy ne lássák azonnal és úgy jelenteném be.
2/12 anonim válasza:
2-3 hét természetesen. Bár személy szerint én nem várnék addig a bejelentéssel.
3/12 anonim válasza:
Én is a Karácsonyt választanám. Én is külföldön vártam babát, és csak telefonon tudtam elmondani.
5/12 A kérdező kommentje:
Dejó, igazság szerint megerősítetek a gondolataimban a Karácsonnyal. A férjem inkább hazamenne a bejelentésre, de nekem a több idő, és az Ünnep otthon töltése jobban vonzz. Pláne, hogy tavaly nem voltunk otthon Karácsonyra.
Ha valaki máshogy gondolja, írjatok még bátran, van pár hetünk még eldönteni. :)
2018. aug. 28. 15:39
6/12 anonim válasza:
Ez esetben én is a karácsonyt választanám. mindkettőtök családjára lesz bőven idő, az ünnepek alatt együtt lehettek. el lehet mondani skype-on, vagy telefonban, ahogy szeretnétek, nem cserélném el az ünnepek alatti 2-3 hetet egy őszi 1 hetesre, ami mellett csak az élő bejelentés az érv. Ugyanúgy örülni fognak neki így is, karácsonyra meg már gömbölyödsz is, valószínű a nemét is tudjátok majd, a második trimeszter a leginkább problémamentes, nagy lesz a boldogság akkor is, hidd el.
8/12 anonim válasza:
Olyan jó lehet a karácsonyi időszak várandósan, biztosan van varázsa így ünnepelni. Nekem őszi gyerekem van, így ez pont kimaradt. :)
9/12 anonim válasza:
Naná, hogy karácsony. Ha fordítva lenne, és karácsonykor tudnátok egy hetet lenni most viszont kettőt, én akkor is a karácsonyra hajlanèk 😊
10/12 anonim válasza:
Mi kaptunk a húgomtól egy lapot, hogy jönnek az ünnepekre, de hoznának valakit magukkal, van-e egy plusz hely :)
Én is karácsonyra jönnék haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!