Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hónapos terhesen örülnél,...

5 hónapos terhesen örülnél, ha karácsonyra bababoltba kapnál kupont?

Figyelt kérdés
Vagy jobban örülnél valaminek, ami kimondottan neked szól, nem a babának?

2019. dec. 16. 18:33
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
70%

Nem örülnék, vagyok én meg van a gyerkőc.

Most a még meg nem született babának minek vennének ajándékot?

Én 8 hónapos terhes voltam tavaly karácsonykor, de mindenki nekem vett ajándékot.

A babának megvettem mindent én és a férjem, semmiben nem szenved hiányt sőt...

Idén már itt a pici, jobban róla szól a karácsony, pl a nagyszülőknek mondtuk, hogy nekünk már ne vegyenek semmit, költsék a lányunkra inkább.

De attól pl a férjemmel idén veszünk egymásnak értékesebb ajándékokat, én is vettem a férjemnek egy gyönyörű karórát, egy pulóvert, egy Paco Rabbane parfümöt. Ő is vett nekem valamiket, amiket nem tudok mit, mert be van csomagolva, de nekem vette. A lányunknak természetesen vásároltunk ajándékokat közösen.

Attól, hogy van gyerek még a felnőttek nem szűnnek meg egymás irányába létezni, sajnos sokan ezt elfelejtik egy párkapcsolatban is.

Én terhesen örültem a nekem szóló ajándékoknak, a kislányunknak megvettünk mi mindent.

2019. dec. 16. 19:22
 12/36 anonim ***** válasza:
74%
A gesztusnak örülnél, de pl. kritikus vagyok a bababoltokkal. Sok minden dupla annyiba kerül pl. a Brendonban, mint egy nevenincs bababoltban. Ráadásul határozott elképzeléseim vannak a gyerekszoba dizájnra, amiket neten tudok beszerezni. Ruha is méregdrága a bababoltokban. Egy C&A-ban vagy H&M-ben gyakrabban vannak akciók, leárazások.
2019. dec. 16. 19:23
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Ja a munkahelyemen a vezetőség megajándékozott a karácsonyi bulin egy 150 ezres Brendonos utalvánnyal mert a buli után már nem mentem dolgozni, természetesen magamon kívül voltam az örömtől.

De ez más. Attól még karácsonyra örültem, hogy a család nekem vett ajándékokat, mert magamra alig költöttem a babacuccok vásárlásra meg az orvosnak pénzelés mellett.

Előző vagyok

2019. dec. 16. 19:25
 14/36 anonim ***** válasza:
31%
ELőző előtti, mert közben írtak :)
2019. dec. 16. 19:25
 15/36 anonim ***** válasza:
79%
12-es és 13-as válaszoló nem ugyanaz, csak a véletlen múve, hogy pont ugyanannyi a hasznossági százalék. Én, a 13-as, csak egy kommentet irtam.
2019. dec. 16. 19:27
 16/36 anonim ***** válasza:
31%
Igen, így van , nem ugyanazok vagyunk, én a 11 és a 13 választ írtam.
2019. dec. 16. 19:31
 17/36 anonim ***** válasza:
84%

Nem. Tudod miért? Mert mindent meg tudok venni a gyerekeimnek anélkül is, hogy karácsonyra utalványt kapjak.

Tavaly karácsonykor voltam 6 hónapos terhes a másodikkal, nagyon helyesen senki nem a babának vett ajándékot.

2019. dec. 16. 19:52
 18/36 anonim ***** válasza:
73%
Én 7 hónapos terhes voltam karácsonykor. Mindenkitől, aki kérdezte mit szeretnék, babaholmikat kértem, én nagyon örültem neki. Nekem amúgyis nehéz ajándékot venni, mert mindenem megvan...
2019. dec. 16. 20:11
 19/36 anonim ***** válasza:
30%
#2-es vavyok. Természetesen nem szűnök meg létezni, de pont ez volt az az időszak, amikor a legtöbb kiadásunk volt a baba miatt. Nyilván nem a semmire vállaltuk a picit, de akkor is eléggé megéreztük, mire mindent megvettünk. És bizony nagyon örültem volna egy utalványnak, és örültem mindennek amit kaptam. És gondoljon már bele mindenki, következő karácsonykor már ott lesz a pici, onnantól ő is kap külön ajándékot meg te is.
2019. dec. 16. 20:17
 20/36 anonim ***** válasza:
67%

Akkor én rosszul vagyok összerakva, mert én abban reménykedem, hogy mindenki a babának fog venni ajándékot, sőt, szerintem a kupon a leges legjobb ötlet, hiszen akkor én választhatom ki, hogy mit veszek a babának.

Sokat költöttünk már így is rá, és még mindig van mit, nem árt a segítség.

Amióta nem vagyok gyerek, azóta senkitől nem várom el, hogy ajándékot vegyen nekem, nem is értem ezt a hozzáállást, de mindegy is, mindenki más :)

2019. dec. 16. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!