5 hónapos terhesen örülnél, ha karácsonyra bababoltba kapnál kupont?
Nem örülnék, vagyok én meg van a gyerkőc.
Most a még meg nem született babának minek vennének ajándékot?
Én 8 hónapos terhes voltam tavaly karácsonykor, de mindenki nekem vett ajándékot.
A babának megvettem mindent én és a férjem, semmiben nem szenved hiányt sőt...
Idén már itt a pici, jobban róla szól a karácsony, pl a nagyszülőknek mondtuk, hogy nekünk már ne vegyenek semmit, költsék a lányunkra inkább.
De attól pl a férjemmel idén veszünk egymásnak értékesebb ajándékokat, én is vettem a férjemnek egy gyönyörű karórát, egy pulóvert, egy Paco Rabbane parfümöt. Ő is vett nekem valamiket, amiket nem tudok mit, mert be van csomagolva, de nekem vette. A lányunknak természetesen vásároltunk ajándékokat közösen.
Attól, hogy van gyerek még a felnőttek nem szűnnek meg egymás irányába létezni, sajnos sokan ezt elfelejtik egy párkapcsolatban is.
Én terhesen örültem a nekem szóló ajándékoknak, a kislányunknak megvettünk mi mindent.
Ja a munkahelyemen a vezetőség megajándékozott a karácsonyi bulin egy 150 ezres Brendonos utalvánnyal mert a buli után már nem mentem dolgozni, természetesen magamon kívül voltam az örömtől.
De ez más. Attól még karácsonyra örültem, hogy a család nekem vett ajándékokat, mert magamra alig költöttem a babacuccok vásárlásra meg az orvosnak pénzelés mellett.
Előző vagyok
Nem. Tudod miért? Mert mindent meg tudok venni a gyerekeimnek anélkül is, hogy karácsonyra utalványt kapjak.
Tavaly karácsonykor voltam 6 hónapos terhes a másodikkal, nagyon helyesen senki nem a babának vett ajándékot.
Akkor én rosszul vagyok összerakva, mert én abban reménykedem, hogy mindenki a babának fog venni ajándékot, sőt, szerintem a kupon a leges legjobb ötlet, hiszen akkor én választhatom ki, hogy mit veszek a babának.
Sokat költöttünk már így is rá, és még mindig van mit, nem árt a segítség.
Amióta nem vagyok gyerek, azóta senkitől nem várom el, hogy ajándékot vegyen nekem, nem is értem ezt a hozzáállást, de mindegy is, mindenki más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!