Karácsonyra kiírt kismamák, esetleg akinek már megszületett a babája, aki karácsonyra volt kiírva, nálatok hogyan zajlik/ott a karácsonyi készülődés, szülés mikor lett végül?
Nálunk annyiban egyszerűbb volt, hogy az első gyerek volt karácsony környékére kiírva, így azon nem kellett törnünk a fejünket, mit mondjunk, hogyan karácsonyozzunk együtt a többivel.
21-én született a fiam amúgy, pont Karácsony napján engedtek haza minket.
Mi előre megvettük a fát és amíg még kórházban voltam a férjem feldíszítette egy este.
Én talán úgy csinálnám, hogy előre megveszitek a fát, te főzöl és lefagyasztasz valami egyszerűbb Karácsonyi menüt. Mivel a kórházban jó esetben 3 napot kell tölteni, 23-án vagy 24-én megtartanám a karácsonyt, ha addig nem indul be semmi. Ha meg pont 22-24-e közt szülsz, akkor pedig miután hazajöttél pár nap késéssel tartanám az ünnepet. Az ajándékokat pedig jó előre csomagold be, azokkal se legyen gond :)
Elso lanyom dec 26-an szuletett, a masodik dec 13
5( de vele is 21-re voltam kiirva, mint az elsovel:)) es most dec 13-ra, aznap viszont a noverem kisebbik fia szuletett az elso lanyommal egy evben. En mar ilyenkor karacsonyi zenet hallgatok es vasarolok, mar nyaron irom a kivansaglistat es excelben elkuldom, hogy ki, mit vegyen melyik gyereknek. Amit szigoruan betartunk, az az, hogy tilos karacsonyi csomagoloba tenni a szulinapi ajandekot. Mi 25-en unneplunk az en csaladommal, aznap delelott szulinap-ajandekozas, ebed+torta es alvas utan jon a jezuska. Ez bevallt. A karacsonyi nagytakaritast oktobertol folyamatan csinalom, fuggony nyar vegrn mosok, es a szulok foznek rank haven szulok epp abban az evben. Tesokra apuka vigyaz valamelyik mama segitsegevel, a masodiknal a hugom idekoltozott a ferjevel, de mara mar neki is van baba es a lanyaim is nagyobbak (6 es 4 ev). A karacsony a korhazban csendes. a masodik 2 hetes volt az elso karacsonyan, akkor en nem mentem a nagyszulokhoz, csak apa es a nagyobbik. Most is igy lesz valszeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!