Szülés elött ti is ittatok málnalevél teát? Többi lent.
Figyelt kérdés
Kaptam egy kevés Erdei málnalevél teát(Gyuri bácsi gyógyteái) Én pedig másfajtát vettem sima Málnalevél (herbári patikája). A sima málnalevélre az van irva, hogy enyhe görcsoldó hatású alkalmazása hasmenés esetén ajánlott. Az "erdei málnalevél" teára nincs semmi irva. ihatom a sima málnalevél teát vagy az teljesen más mint az erdei málnalevél tea.
Remélem érthetően tudtam leirni. :)
2013. okt. 1. 15:26
1/7 anonim válasza:
A gyorgytea.hu oldalon kifejezetten szülés előttre ajánlják az erdei málnalevél teát. Nézd meg.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) csak az a gondom amit én vettem arra za van irva, hogy "enyhe görcsoldó hatású, alkalmazása hasmenés esetén ajánlott. Összehúzó hatása miatt forrázata külsőleg bőrgyulladás mérséklésére használható. Kellemes frissítő ital készíthető belőle." ezt is lehet inni vagy ez most akkor mire való?
2013. okt. 1. 15:58
3/7 anonim válasza:
Ihatod nyugodtan, a neten írják is, hogy ilyen hatása is van. Én sem erdei málnát ittam, hanem simát.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszi :)megnyugodtam. :)
2013. okt. 1. 16:07
5/7 anonim válasza:
én is furcsáltam, hogy miért van ez ráírva a málnalevél teára, de én ennek ellenére ittam :)
Ezen kívül szettem homeopátiás bogyókat.
Hogy ezeknek köszönhető-e vagy sem, de állítólag vaj puhaságú volt a méhszájam és gyorsan is tágultam.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor én is ezt fogom inni. Azt már sosem tudjuk meg, hogy ez a tea kinek segít és kinek nem :)
2013. okt. 1. 18:32
7/7 anonim válasza:
A lanyomnal ittam, 19 orat vajudtam, az istenert sem akartam tagulni:-D... Most a fiammal megint iszom, vegulis artani nem art:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!