Akik itták a málnalevél teát, szerintetek használt valamit?
Figyelt kérdés
Én még csak ma kezdtem el inni. 35+3 hkm2013. júl. 2. 13:25
1/7 anonim válasza:
szerintem nekem nem, bár ki tudja, lehet, hogy még durvább lett volna nélküle a szülés
2/7 anonim válasza:
Nekem nem :( De a barátnőm 4 óra alatt megszülte az első babáját, és esküszik hogy a teától.
3/7 anonim válasza:
Nekem használt.De ami a legjobban használ,ha hagynak a dokik nyugodtan szülni,és nem avatkoznak közbe pl oxitocinnal..
4/7 anonim válasza:
Nekem nem, 29 óra vajjúdás abból 2 óra kitolás szakadás repedés, szeritnem nem jó most nem fogom inni hát kiderül térjünk vissza rá decemberbe :D
5/7 anonim válasza:
Én ittam, a szüléseim nem voltak vészesek, de hogy a teától e azt nem tudom. Mindenesetre tea, amúgy is innál valamit, mit veszíthetsz?
6/7 anonim válasza:
Én ittam, szülés előtt 4 nappal nézett a doki, teljesen zárt voltam, aznap kezdtem el inni a teát. 3. nap este kezdődött a vajúdás, nem volt vészes, 4. nap szültem.
Most a másodikat várjuk, ha nem kezdek előtt tágulni, megint inni fogom a teát.
7/7 anonim válasza:
én is ittam a 36. héttől rendesen, 19 óra volt a vajúdás, 2 óra a kitolás...szerintem túrót nem ért, és még az íze is rossz volt,pedig nem vagyok finnyás...október végére várom ketteskét, nem hiszem hogy inni fogom, sem a homeos bogyokat nem szedem, sem nem szivatom szet magam a gatmasszazzsal....sok felesleges macera volt...de ez az en velemenyem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!