Ki mikor kezdte el inni a málnalevél teát és kinek használt? És mik azok a homeopátiás szerek amiket még ilyen célra lehet használni, és kinek mi használt ha használt? 33hkm
Én a málnalevél teát 36 hetesen kezdtem inni, (úgy tudom, annál előbb nem javasolt méhszáj- ill. simaizom ernyesztő hatása miatt).
Homeopátiával a terhesség alatt nem foglalkoztam, így arról nem tudok tapasztalattal szolgálni, viszont utána igen és csak jókat tudok róla mondani. Ha érdekel, akkor javaslom a Bába válaszol c. könyvet(Ingeborg Stadelmann), a terhesség minden szakaszára és a szülésre vonatkozóan is behatóan ismerteti a homeopátia iiletve a győgynővények felhasználását és javallatait(valamint ellenjavallatait), és ajánlom, hogy keresd fel a Homeopata Baráti kört(telefonon is szivesen segítenek),
Málnalevél tea 36. héttől.
Homeopátiás szerek:
37. és 38. hét :
Cimicifuga C12 napi 1x5
Arnica C30 napi 1x5
39. és 40.hét ha még nincsenek jósló fájások :
Cimicifuga C12 napi 1x5
Arnica C30 napi 1x5
Jósló fájások esetén:
Caulophyllum C12 1x5
Arnica C30 1X5
Szülés megindulása esetén Arnica C30 1X5 , kitolási szakasz esetén Arnica C30 1X5 ,szülés után Arnica C30 1X5.
Én kipróbálom, ártani nem árt...
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!