Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Málnalevél tea fogyasztása...

Judyt77 kérdése:

Málnalevél tea fogyasztása terhességi cukorbetegség esetén tényleg nem ajánlott?

Figyelt kérdés
Csak az éhgyomros értékem volt rossz. Azóta diétázok és folyamatosan rendben van a cukrom, csak mérnem kell. Most kezdtem volna inni a málnalevél teát. Ártani nem árthat alapon.. 38hkm
2013. szept. 9. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is diétázom, de én már teherbeesés előtt is csináltam. Egy ismerős doki ajánlotta a málnalevél teát, nem tudta, van-e bármi bajom. Utánaolvastam és bizony terhességi cukor esetén nem javasolják, megboríthatja az egyensúlyt. Ezért én nem is kezdtem el inni, nem akartam kockáztatni. Ha nincs egyensúlyban a cukorháztartás, akkor a picinek hipoglikémiás tünetei lehetnek születés után. SZerintem annyira nem fontos a málnalevél tea, hogy ezt megkockáztassam, ezért én nem iszom.
2013. szept. 9. 11:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Tegnap ittam először, de akkor utoljára is.
2013. szept. 9. 11:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Cickafarkfű teáról nem tudsz valamit? csak mert keresgélem, de nem találom és azt is ittam ma meg tegnap .. :-(
2013. szept. 9. 12:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Megtaláltam. Azt sem szabad. Fúú de idióta vagyok! Végig vigyázok mindenre, most meg azt hiszem, a gyógyteákat lehet fogyasztani és nem nézek utána. Remélem nem lesz baja a babának!!!
2013. szept. 9. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem néztem még a cickafarkteát, nem ismertem, csak hallomásból. Hát, bizony, akkor az is kilőve. Semmi baja nem lesz, szerintem, csak pl. málnalevél teából litereket szoktak meginni a terhesség vége felé, elméletileg segíti a tágulást is, ezért is lettem lelkes, hogy kipróbálom, aztán elolvastam és hát... mégse. Szerintem egy kicsitől nem lesz semmi gond, de jobb tényleg odafigyelni. Nemsokára babázhattok már, úgy irigyellek! :) Nekünk még csak a 30. hét... kisfiad lesz vagy kislányod? :)
2013. szept. 9. 15:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Szia! Bocs, már nem voltam. Kislányt várunk. Bettina lesz a neve. A múlt héten nem voltam jól, akkor már kikívántam, de most megint elég jól vagyok, szóval maradhat, amíg akar. Már befordult és beékelődött a buksija. A 4D-s uh-on gyönyörűnek látom :-) És nálatok? Élvezd az időt, amíg bent van és pihizz sokat! Én is azt teszem. Boldog babavárást!
2013. szept. 9. 20:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk kisfiú lesz, Gergő! A Bettina nagyon szép név! :)) Nekünk is fejjel előre van már, reméljük így is marad most már :)) Igyekszem sokat pihenni és megbeszélni vele, hogy marad még, amíg szükséges! :) Nagyon szép szülést kívánok neked! :))
2013. szept. 10. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!