Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS. Nem bírom tovább. Mitt...

SOS. Nem bírom tovább. Mitt tegyek?

Figyelt kérdés
Rettenetesen fáj a fogam már kB. kétt hete, de tegnap este a szokottnál sokkal sokkal jobban fáj a fogam. És úgy érzem bele őrülök a fájdalomba. Fogorvoshoz nem tudok menni mert most szabadságon van, és ha jól tudom akkor terhesség alatt nem is húznak fogat. Semmilyen gyógyszert nem merek be szedni. Esetleg tudtok ajánlani olyan fájdalom csillapítót ami nem árt a babának? 26 hetes vagyok.
2019. aug. 12. 13:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
99%
Fogorvosi ügyelet. A lyukas, gyulladt fog árta a babábak,nem a tömés vagy húzás.
2019. aug. 12. 13:18
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
Menj el másik fogorvoshoz magán rendelésre. Fizetni kell, de jobb mint szenvedni.
2019. aug. 12. 13:19
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És szerintettek ki húzás lesz vagy tömés?
2019. aug. 12. 13:21
 4/17 anonim ***** válasza:
98%
Terhesség alatt MINDEN fogászati kezelést megcsinálnak!!!!! (Nekem gyökérkezelni kellett egy terhesség előtt nem sokkal sikertelenül betömött fogat. Röntgen nélkül, egy tapasztalt idős fogorvos csinálta.) Sokkal nagyobb baj, hogy két hete van egy kezeletlen fogászati gyulladásod, na ez a valóban veszélyes dolog a magzatra nézve, nem egy szaros fájdalomcsillapító... Azonnal menj ügyeletre!
2019. aug. 12. 13:22
 5/17 anonim ***** válasza:
98%
Huznak fogat terhesen is,vagyis nekem a sajszebetre kelett menni annyira nagy volt a baj.Kihúzták ott.
2019. aug. 12. 13:24
 6/17 anonim válasza:
20%
Szegfuszeget torj ossze es tedd a fogadra addig mig nem sikerul dokihoz menj
2019. aug. 12. 13:25
 7/17 anonim ***** válasza:
69%
Terhesen szedhető fájdalomcsillapító: Rubophen (kivéve 1. trimeszter), Saridon (kivéve 1. trimeszter és utolsó 6 hét), Panadol, Aspyrin (kivéve 3. trimeszter), Kalmopyrin (kivéve 3. trimeszter), Algopyrin, Algozone, Panalgorin (kivéve 1. trimeszter és az utolsó 6 hét)
2019. aug. 12. 13:34
 8/17 anonim ***** válasza:
62%
A várakozásra vigyél egy helyesírási szótárt.
2019. aug. 12. 13:36
 9/17 anonim ***** válasza:
97%
Indokolt esetben húznak fogat terhesség alatt is. Én Rubophent szedtem.
2019. aug. 12. 14:08
 10/17 anonim ***** válasza:
97%

A gyulladás sokkal jobban árt a magzatnak, mint a foghúzás, szóval húznak fogat, menj nyugodtan orvoshoz, akár magánhoz, minél előbb.

Nekem pl a bölcsesség gyulladt be terhesen, ki is szedték egyből. Veszélyes a magzatra.

2019. aug. 12. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!