Mit csináljak a derekammal? Már nem bírom tovább
Még csak 24. hetes vagyok
Már a 14. héten is majdbe szakadt a derekam ha sétáltam pár percet.. De mára már kibírhatatlan.. Nemtudok takarítani mert 2 perc után annyira fáj a derekam hátam csípőm mindenem hogy muszály pihennem és utánase tudom folytatni... Sétálni se tudok, 2 percre van a bolt de kész pokol átsétálni ráadásul 500 kilónak érzem magam, alig birom vonszolni a testem.
Mit tehetnék? Nem birom tovább idegileg! Folyamatosan sírok a tehetetlenség miatt!
Segítségem nincs aki mindent megoldana helyettem.
nekem megoldotta a hátfájást a Brendonos hastartó pánt, van belőle erősebb és gyengébb tartást nyújtó változat is. mindenképpen ruházz be egyre! (végig jó lesz a terhesség alatt)
37hkm
En 13hetea vagyok,es járni is alig bírok. :(
Es en dolgozom 7oraban szoval valami rettenet. :(
Reménykedem ,hogy elmulik, de ha te mar 24.hetes vagy ,akkor gondolom nem fog.:(
Kitartas neked!
5ös! Kitartást neked is! Remélem neked enyhülni fog :)
Többiek köszi a tanácsot akkor mindenképp beszerzek egy jastartót :)
Kismama masszázs ?
Nekem a 12. héttől fáj a derekam 3. hónap betöltése után mentem masszázsra és nekem bevált legalábbis eddig (28.hetes vagyok) bár én minden héten egyszer megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!