Nem múlik a migrénem, terhes vagyok. Paracetamolra algopyrint be lehet venni? Mit tehetek? Nem bírom tovább.
3 napja nem múlik a migrénem. Megőrülök úgy fáj
!!! Még éjszaka is felébredtem rá :(Eddig ma csak egy panadolt és délben egy rubophent vettem be rá! (mind a kettő 500 mgos és paracetamolt tartalmaz.)
Este egy algopirin árthat?
13 hkm
Vegyél Migrasticket, vagy levendula és menthol olajat, ezekből kenjük picit a halantekodra.
Terhesség, szoptatás, és termékenység
Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer szedése előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.
Az Algopyrin nem alkalmazható a terhesség első három hónapjában.
A következő három hónapban csak az előny/kockázat orvos által végzett gondos mérlegelését követően alkalmazható.
Az Algopyrin nem alkalmazható a terhesség utolsó három hónapjában.
Az Algopyrin alkalmazása során és az azt követő 48 órán belül a szoptatás kerülendő, mert kiválasztódik az anyatejbe.
Köszönöm a válaszokat!!!
Most duplázva bevettem a Rubophent es tenyleg hatott. Nem sok egy napra 4 tabletta (terhesen)?
Végül az algopyrint kihagytam. Sajnos az illóolajok,levendulás füstölő, hideg borogatás semmit se érnek......:(
4-es vagyok. Örülök, hogy hatott! Legközelebb próbáld ki kávéval is. (De inkább ne gyötörjön ilyen fejfájás legközelebb.)
4×500 mg tablettára gondolsz, ugye? 12 óránként bevehetsz kettőt 500-as paracetamolt, de konzultálj erről az orvosoddal vagy egy jó gyógyszerésszel is - én nem vagyok orvos.
Szia!Tudom milyen érzés, sajnos nekem is a migrén 3 napig tart (enni-inni nem tudok mert visszajön). Én első terhességem alatt semmilyen gyógyszert nem vettem be, viszont a Shüszler só (azt hiszem a 9-es-patikában kapható)sokat segített. Ha jól emlékszem egyszerre 10-15 szemet kellett vízben feloldani, meginni, védőnőm ajánlotta!!!Kitartás!
12hkm
12hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!