Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb 4hónapos terhes lehetek...

Kb 4hónapos terhes lehetek nincs tb-m mit tegyek? Sürgős ellátádra lenne szükségem de vajon így, mennyi lehet egy nőgyógyászati kezelés?

Figyelt kérdés
Gyes alatt voltam visza mondtam mert el kellet mennem dolgozni.Ez idő alatt fel mondtam mert nem tuttam rendesen elvégezni és főkképpen gyerekemet nem tuttam elhelyezni ,így vissza igényeltem kb 3hete de semmi válasz nem érkezett.Tehetetlennek ézem magam miközben egy gyermek növekszik a hasamban és aggódom érte.
2015. okt. 1. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Terhesseg alatt minden orvosi ellátás ingyenes.
2015. okt. 1. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Kb hónapos terhes lehetsz?-Tehát még egyáltalán nem voltál orovosnál?
2015. okt. 1. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Kicsit értelmetlen amúgy amit írtál. ... Gyes mellett is lehet dolgozni, az az egyik. A másik, ha a gyest akarod igényelni újra, annak elbiralasi ideje 30 nap. De mint írtam, ingyen el fognak látni
2015. okt. 1. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha meg nen látnának el, havi 5000ert lesz tb-d
2015. okt. 1. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:
El fognak látni, terhesen ingyenes.
2015. okt. 2. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!