Mit tehetnék a férjemmel? Nem bírom már tovább, semmi sem jó, amit teszek.
Az epitkezes, lakasfelujitas nagy vizvalaszto egy par eleteben, nagyon sok kapcsolat tonkremegy bele.
Szerintem ha a ferjednek lesz egy jobb napja, akkor ultesd le, es mondd meg neki szepen, hogy ez az idegeskedes art a babatoknak, es te ezt mar nem birod sokaig.
Gondolkodjon el, hogy mi a fontosabb: az egeszsegetek, mert igy az is ramegy, neki se jo a sok stressz, es a kapcsolatotok is ramehet.
Hatha belegondol. Remelem, rendezodik minden.
Semmi baj sincs, ne aggódj, egyszerűen apa lesz és ez nagy stresszt jelent neki. Szeretne mindent jól csinálni, de sokszor úgy érzi, hogy ő kevés és tehetetlen.
21 év házasság van mögöttem és sok ilyen pokróc viselkedés és tudom, hogy szülés után meg fog nyugodni. Nem tartom helyesnek azt, hogy ebben a helyzetben reptetni kéne bármelyiket is, hisz mi sem vagyunk tökéletesek. Egy házassághoz kell a megfelelő hozzáállás és sokszor bizony nekünk kell őket vigasztalni, pedig mi vagyunk terhesek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!