Mióta gyermeket várok, a férjemmel inkább csak ölelkezünk, de nem vagyunk olyan szenvedélyesek, mit tehetnék, hogy neki is jó legyen?
Dolgoznak benned a hormonok, szóval normális.
Most meg leszek kövezve, de ez az a helyzet, ahol vagy ugye belép a képbe az orális szex (valószínűleg egyoldalúan, mert ha te nem tudsz ráhangolódni, akkor felesleges is erőltetni), vagy pedig időnként erőt veszel magadon és cisnáljátok. Nem is feltétlen kell megmondani a férjednek, hogy valójában a hátad közepére sem kívánod a szexet. Egy ideig szerintem kibírható, és így neki is jó, nem marad kielégületlen.
"latod rajta"? Lehet hogy nem jol "latod".
Elvezd terhesseged, ne filozz felesleges dolgon. Most gyengedseget akarsz nem szexet. Mint irod, ferjed megerti, akkor mi a baj?
A legnagyobb hulyeseg "ravenni magadat". Miert, minek? Kotelezo? Na ne.
Egy jartas ferfi ugyis tudja. Ha csak uriteni akar, akkor mehet a kupiba is.
A várandósság ezzel jár, nincs ellenszer!/mondom tapasztalt férfiként/
Két pozitúra marad:
1. furulyázol időnként;
2. Farkaspóz /ül a párod a luk mellett és vonyít/.
Megszületik a baba utána visszaáll minden a régi mederbe, legalábbis nálunk úgy volt a kötelező 6 hét után.
Szia!
Most vagyok a 6. hónapban az 5.nél már én is így voltam, mint te, nem kívántam a szexet.
De nálam bevált, hogy gyertyákat gyújtottam és így romantikus hangulatba kerültem, szerencsére a férjem is romantikus így nem kapott libabőrt a gyertyáktól. :)
Próbáld ki nyugodtan, nincs veszíteni valód!
Persze azért van mikor előfordul, hogy az se segít így csak a páromat kényeztetem.
Nálunk is ez a helyzet, de én nem csinálok ebből drámát. Mindig is úgy gondoltuk, hogy csak akkor vagyunk együtt, ha mindkettőnk akarja, mert ha egyoldalú a dolog, az szerintünk nagyon gáz. Ennyi erővel lehetne egyedül is csinálni. Én soha nem lennék képes "kiszolgálni" a férjem úgy, hogy nekem közben semmi kedvem hozzá, és ő se várná ezt el tőlem soha. Mindig elképedek az olyan véleményeken, amikor valaki azt írja, hogy kötelességből kielégíti a párját.
Ez nem lehet kötelesség szerintem.
Ne agyalj ezen, örülj, hogy a férjed megértő. Teljesen normális, hogy ez az időszak most nem feltétlenül a szexről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!