Babát szeretnenk de faj az egyuttlét? Nem birom tovább.
Nem vagyok orvos, csak a saját tapasztalatomat írom le, nem garantálható, hogy nálad is bejön. Szóval én a 20-as éveim elején rendkívül érzékeny voltam minden fertőzésre, elég volt rágondolnom az uszodára és máris kijött a hüvelygombám. Nekem is minden rendben volt szervi szinten. Egyszer a nőgyógyászom egy Pimafoucort nevezetű kenőcsöt (nem krémet!!) írt föl és attól hamar rendbejöttem. Illetve emellett kétnaponta tejsavas irrigálást csináltam, ez utóbbit panaszmentességem alatt is.
Miután nekem az említett kenőcs bevált, mindig tartottam otthon, sokszor megelőzésképpen is bekentem a hüvelyt (pl ha vendégségbe mentem, bár nem ültem rá sosem idegen wc-re, de ennek ellenére is, inkább bekentem magam). Egyre kevesebbszer kellett használnom a kenőcsöt, és gyakorlatilag 1-2 év alatt teljesen megszűnt ez a probléma. Kb 10 éve - lekopogom - nem is jött elő és már semmit nem kell használnom, már irrigálni sem irrigálok.
Es ez arra is jo , hogy ne legyen gyulladas? Tavaly hazasodtunk ossze.. johetne a baba. De felek valas lesz, ha igy megy tovabb a legrendesebb pasi is megunná.. nagyon kètsègbe vagyok esve. Azt olvastam, ha tartosan van gyulladas az osszenovest okoz a petevezetekben.es meddosèg lesz belőle. Mèg csak 22 vagyok.. es igy tonkre megy minden.
Ezt lehet kapnI vèny NÈLKÜL? koszonom a segitsèget kifogom próbálnI, ha forgalomban van meg! :/ ;)
Nalam is ez van , endometriozis okozza.
Nalad azt hogy zartak ki ? Csinaltak laparoszkopos mutetet ? Mert az endometriozist sehogy mashogy nem tudjak kizarni. Ultrahang, ct, rontgen, vervetel, semmi nem mutatja ki.
3- as vagyok. Szoval, nalam mutettel eltavolitottak az endometriozist. Kb 2 evig jo volt, es most jon vissza , sajnos megint jon a fajdalom :(
2-3 evente mutet kell, ezzel mast nem lehet kezdeni sajnos.
Akkor nem.. nem zartak ki. Csak azt mondta szerinte nem az. Utana olvastam sok mindennek.
Kettore bukkantam ami ram jellemzo. Egyik endom. Eseten van masik holyaghurut eseten. De orvos a telefonban azt mondta holyaghurutom is lehet, az elmondasom alapjan. Azt nem haziorvos szokta kideriteni?
Jovo heten megyek hozza, nem távozom tőle, amìg valami ùjat nem tesz vagy mondd. Nem ezert fizetek magànba.. ùgy érzem sosem szabadulok ebből. Nagyon elvagyok keseredve. Minden nap azt almodom h emiatt egyedul maradok..
Ez illik ram a legeslegjobban.
jóindulatú elváltozások, ám jelenlétük erős fájdalmakat okozhat az aktus során. Ha szex közben szúró, éles fájdalmat érzel, és olyan, mintha a pénisz valamibe beleütközne, illetve ezeket a tüneteket erős ciklus vagy pecsételő vérzés kíséri, nagy valószínűséggel valamilyen cisztáról vagy fibrómáról beszélhetünk
Kimásoltam egy rèszletet.
Az endometriozis nekem mar olyan foku volt, hogy a hugyholyagon, vastagbelen is volt, ez miatt hasmenesem
Is volt allandoan. Es az allando fajdalom.
Ennek nezzenek utana, rengeteg tunete van. De tenyleg semmi nem mutatja ki. Ciszta, mioma, kizarhato ultrahanggal.
Borzaszto szerencses voltam, mert 2014 majusaban mutottek, es 3 honapra ra terhes lettem :)
Most masfel eves a pici. En meg mar 36 vagyok, es mivel megint visszajott az endo, muteni kellene lassan, aztan szeretnek meg gyerejrt, de sok eselyem nem lesz szerintem :(
Viszont te fiatal vagy nagyon jo dokit keress, aki nem csak az antibiotikumot irkalja esz nelkul.
Attol felek mire a vegere jutunk elhagy a párom.. vagy megromlik a kapcsolatunk.
Nagyon szeretnenk babat, de egyutt lenni sem tudunk. Egyebkent nekem is neha van hasmenesem. De nekem kiskorom ota gyors az anyagcserem. Eszek es megyek is wc.re sokszor. Gondot nem találtak ezzel kapcsolatban sosem.
Nagyon felek .. olyan fiatal vagyok es maris elveszithetek mindent
....:( annyira rossz. A dokimnak megmondom h most mar ideje utana jarni. Barmibe keruljon is! Nem szeretnem az idot huzni. Legalabb 2gyereket szeretnek..de ha belegondolok orulok, ha egy összejön.
Koszonom a valaszokat. Jol esnek. Nem erzem magam egyedul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!