Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát szeretnenk de faj az...

Babát szeretnenk de faj az egyuttlét? Nem birom tovább.

Figyelt kérdés
Dokim mindig huvelykupot ìr ès antibiotikumot. (3napos) utan 1-2hetig jo, talan addig sem. Ujra emiatt megyek ezuttal hormonvizsgalatra ad beutalòt. Es ha ugyanazt felakarja irni megkerem h inkabb nezzunk ennek utana, mert egy ev alatt ez a kura 4szer játszòdott le. Szerintem nem tesz jòt. Mi oka lehet ennek a sok gyulladasnak a petefeszkemben? Esetleg volt ilyen valakinek? Ciszta , miòma , polip,es endometriosis eddig kizarva. Sőt minden szervi ok. Szerinte tul gyenge a szervezetem es mindig osszeszedek valamit. Nem lehet h vmi komolyabb baci clamidia vagy mirol hallottam.. az lehet? Segitsetek.. nem birom tovabb. Reg nem tudunk normalisan egyuttlenni.. paromon latom h sokszor bantja.de inkabb vigasztal engem ha elkampicsorodom..
2016. dec. 8. 23:44
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Neked is nagyon fájdalmas volt a szex? (Remelem nem baj, hogy megkèrdezem)
2016. dec. 9. 00:59
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Ahol egy relatív rövid ideig tartó egészségügyi probléma miatt várhatóan lelép a másik fél, ott ettől függetlenül átgondolnám, hogy tényleg szeretnék-e tőle gyereket.

Mert ha nem ez lesz a nehézség, hanem a síró csecsemő vagy egy nehéz terhesség, akkor ugyanúgy le fog lépni.

Az orvosváltás és az alapos kivizsgálás mellett a kapcsolat stabilitásán is gondolkozz el.

2016. dec. 9. 01:15
 13/30 A kérdező kommentje:

Egyenlőre nagyon is stabil. Neha latom rajta amikor bekell fejeznunk h csalodott es hianyzik nekI egy kiados sex..de minden alkalommal megnyugtat. De 2 pár is ment mar szet hasonlo miatt.. es felek h nalunk is bekovetkezhet. En abba belepusztulnek. Beszeltunk mar errol. Azt mondja barmit kibir, nem csalna meg, nem hagyna el. De sztem nem erzi a helyzetet annyira mint Èn.

Koszonom a segitseget. Remelem rendbe jovok

2016. dec. 9. 01:22
 14/30 A kérdező kommentje:
Orvost váltok, ha ezùttal is csak legyint. Par nap ès kiderül
2016. dec. 9. 01:23
 15/30 anonim ***** válasza:
Igen, fajt nekem is a szex es egyre rosszabodott. Aztan vegul egy pozban volt a legelviselhetobb , de akkor is fajt legtobbszor. A mutet, aztan a terhesseg alatt nem volt gond. Szules utan fel evvel jon megint a fajdalom :(
2016. dec. 9. 01:28
 16/30 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Átolvasva az egyéb kommenteket, sajnos sztem neked nem az kell, ami nekem segített. Nekem konstans hüvelygombám volt és fájt ugyan az együtlét, de inkább a hüvelynél, mert az volt gyulladt. De úgy tűnik, neked más lehet. Én is azt javasolnám, hogy vizsgáltasd ki az endometriózist, és ha azt kizárták, akkor megpróbálhatod esetleg, amit én ajánlottam. A kenőcs még forgalomban van, de receptköteles. Nekem a nőgyógyászom írta föl mindig, de háziorvos is megteheti. Remélem, hamarosan rendbejössz! Minden jót kívánok.
2016. dec. 9. 04:44
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Jó-jó hogy kezelnek, de hüvelyflóra visszállítót használsz a kúrák után? Lactofeel, gyntima probiotica.... stb. Mert anélkül. halottnak a csók minden kezelés.
2016. dec. 9. 07:07
 18/30 anonim ***** válasza:

A párodat szokták kezelni olyankor, amikor téged? Nekem bármikor volt ilyen, mondták, hogy vagy ő is kenje magát azzal a krémmel, amivel én, vagy kapott ő is néhány szemes gyógyszert, amit az én orvosom írt fel. Mert ő simán lehet tünetmentesen is hordozó. Lehet, hogy rajta semmi nem jön ki, de mindig visszaadja neked. De ez csak egy ötlet.

Viszont én tuti keresnék egy másik dokit, mert az nem igazán korrekt, hogy teljesen alapos kivizsgálás nélkül "legyint", főleg, hogy magán és még fizetsz is érte. Szóval kérdezz körbe ismerősi körben, hátha valaki tud nagyon jó orvost ajánlani.

Kitartást nektek!

2016. dec. 9. 07:59
 19/30 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy oda-vissza fertőzitek egymást! Hiába kezelnek téged, a párodtól folyamatosan visszakapod. Férfiaknál ugyanis lehet teljesen tünetmentes a fertőzés.

Amit én csinálnék a helyedben, hogy ne menjen el több, felesleges idő:

-magánba mennék el orvoshoz, oda ugyanis bemehetsz úgy, hogy te kenet vételt szeretnél. Sőt! általában még vizsgálati panelek is vannak, és te választhatod ki, hogy mire vizsgáljanak. (Érdemes minél többre, igaz, többe is kerül.)

-Ha megvan az eredmény és pozitív, akkor a párodnak is irasd fel ugyanazokat a gyógyszereket.

-Ha megvolt a kúra, akkor vissza kell állítani a hüvelyflórádat! Ezt jó sokáig érdemes folytatni: első héten minden nap, második héten 2 naponta, 3.-on 3...stb.

- Ha este van a sex, akkor a későbbiekben érdemes másnap reggel tejsavval irrigálni, hogy a lúgos sperma ne borítsa fel a hüvely ph-t (van, aki érzékenyebb erre).

-Ha a leoltás negatív, akkor szóba jöhet endometriózis, polip, vaginizmus. Utóbbinak nagyon összetett és hosszadalmas a kezelése. Általában pszichológus tud rajta segíteni.

2016. dec. 9. 08:36
 20/30 A kérdező kommentje:

Ezuttal kiprobaljuk hogy a paromat is kezeljuk, aztan meglatjuk. Hormonsort nèz. Vizelet es kenetmintat kèrt. Eddig ennyi, szerdan megyek megint.

Nem lat nagy bajt, gyulladas az van. Recept nelkul mit vehetek a huvelyflórám visszaállìtására??? Koszonom a sok tanacsot

2016. dec. 9. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!