Babát szeretnenk de faj az egyuttlét? Nem birom tovább.
Ahol egy relatív rövid ideig tartó egészségügyi probléma miatt várhatóan lelép a másik fél, ott ettől függetlenül átgondolnám, hogy tényleg szeretnék-e tőle gyereket.
Mert ha nem ez lesz a nehézség, hanem a síró csecsemő vagy egy nehéz terhesség, akkor ugyanúgy le fog lépni.
Az orvosváltás és az alapos kivizsgálás mellett a kapcsolat stabilitásán is gondolkozz el.
Egyenlőre nagyon is stabil. Neha latom rajta amikor bekell fejeznunk h csalodott es hianyzik nekI egy kiados sex..de minden alkalommal megnyugtat. De 2 pár is ment mar szet hasonlo miatt.. es felek h nalunk is bekovetkezhet. En abba belepusztulnek. Beszeltunk mar errol. Azt mondja barmit kibir, nem csalna meg, nem hagyna el. De sztem nem erzi a helyzetet annyira mint Èn.
Koszonom a segitseget. Remelem rendbe jovok
A párodat szokták kezelni olyankor, amikor téged? Nekem bármikor volt ilyen, mondták, hogy vagy ő is kenje magát azzal a krémmel, amivel én, vagy kapott ő is néhány szemes gyógyszert, amit az én orvosom írt fel. Mert ő simán lehet tünetmentesen is hordozó. Lehet, hogy rajta semmi nem jön ki, de mindig visszaadja neked. De ez csak egy ötlet.
Viszont én tuti keresnék egy másik dokit, mert az nem igazán korrekt, hogy teljesen alapos kivizsgálás nélkül "legyint", főleg, hogy magán és még fizetsz is érte. Szóval kérdezz körbe ismerősi körben, hátha valaki tud nagyon jó orvost ajánlani.
Kitartást nektek!
Lehet, hogy oda-vissza fertőzitek egymást! Hiába kezelnek téged, a párodtól folyamatosan visszakapod. Férfiaknál ugyanis lehet teljesen tünetmentes a fertőzés.
Amit én csinálnék a helyedben, hogy ne menjen el több, felesleges idő:
-magánba mennék el orvoshoz, oda ugyanis bemehetsz úgy, hogy te kenet vételt szeretnél. Sőt! általában még vizsgálati panelek is vannak, és te választhatod ki, hogy mire vizsgáljanak. (Érdemes minél többre, igaz, többe is kerül.)
-Ha megvan az eredmény és pozitív, akkor a párodnak is irasd fel ugyanazokat a gyógyszereket.
-Ha megvolt a kúra, akkor vissza kell állítani a hüvelyflórádat! Ezt jó sokáig érdemes folytatni: első héten minden nap, második héten 2 naponta, 3.-on 3...stb.
- Ha este van a sex, akkor a későbbiekben érdemes másnap reggel tejsavval irrigálni, hogy a lúgos sperma ne borítsa fel a hüvely ph-t (van, aki érzékenyebb erre).
-Ha a leoltás negatív, akkor szóba jöhet endometriózis, polip, vaginizmus. Utóbbinak nagyon összetett és hosszadalmas a kezelése. Általában pszichológus tud rajta segíteni.
Ezuttal kiprobaljuk hogy a paromat is kezeljuk, aztan meglatjuk. Hormonsort nèz. Vizelet es kenetmintat kèrt. Eddig ennyi, szerdan megyek megint.
Nem lat nagy bajt, gyulladas az van. Recept nelkul mit vehetek a huvelyflórám visszaállìtására??? Koszonom a sok tanacsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!