Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elfáradtam, nem bírom tovább...

Elfáradtam, nem bírom tovább és érzem is hogy sok! Hogy vegyem rá hogy segitsenek?

Figyelt kérdés
Már a terheségé végén járok, és álandoan keményedik a hasam!! Anyukámékkal élünk a növéremék is, ő is várandos, de ő folyton csavarog mindig megy valahova ha esetleg mégis itthon van egésznap pihen mert fáradt, én meg egyedül csinálhatok mindent mindig!! Elég fárasztó és már nehezen birom, de ha megkérem hogy segitsen akkor mindig az a válasz hogy ő mért segitsen mikor nem is koszol! De még a ruháit is én mosom és teregetem neki és ezt elfelejti! Megtehetném hogy ott hagyan de egyszerüen nem bírom nézni hogy ott álna napokig, a szenyes ruha és a mosogatni való!! Anyukám snkat dolgozik de azért ö szokot segiteni!!
2013. júl. 12. 22:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez van,ha anyádékkal élsz.El kell költözni és akkor a saját lakásodba azt csinálsz,vagy nem csinálsz amit akarsz!!!
2013. júl. 12. 22:17
 2/27 anonim ***** válasza:
74%
Először is nem értem miért kell mások nyakára szülni. Hol van a párod? Neki nincs igénye arra hogy külön éljetek?
2013. júl. 12. 22:18
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
A párod, vagy a nővéred párja is segíthetne.
2013. júl. 12. 22:18
 4/27 anonim ***** válasza:
86%
Tehát itt senkinek nincs pénze lakásra, de egy albérletre sem, de mindenki szül? oké, semmi közöm hozzá. De akkor miért háborogsz? Te választottad ezt az életet.
2013. júl. 12. 22:21
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Amíg megcsinálod helyette addig semmit sem fog segíteni. Ne csináld meg majd ha nem lesz tiszta fehérneműje kimos magának.
2013. júl. 12. 22:22
 6/27 A kérdező kommentje:
nem kiokitást kértem, ha tehetném akkor kölün menénk bár a ház fele a miénk így nem fogunk hisz jogunk van, a párom ha nem a munka helyen akkor megy márhova dolgozni, őt elhagyta a párja!!
2013. júl. 12. 22:24
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is az az egyetlen megoldás, ha különköltöztök. egy kis garzont csak kitudnátok venni!
2013. júl. 12. 22:26
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha állandóan keményedik a hasad, akkor beszélj az orvosoddal. lehet, hogy veszélyeztetett terhesként ágynyugalmat ír elő.
2013. júl. 12. 22:28
 9/27 A kérdező kommentje:
ami volt félre tet pénzünk azt a ház felére fizetük ki a tesomnak hogy az barátjával eltudják kezdeni az életüket, de mikor terhes lett elhagyta és ő meg haza jöt, anyukám pedig sajnálja és nem akarja elküldeni, én nem más nyakára szülök, mi el tudjuk tartani öt is és magunkat is albérlet már nem férne bele!
2013. júl. 12. 22:32
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a lakást apukád halálával örököltétek. Így az anyukádnak özvegyi haszonélvezete van ami meg magasabb mint a tulajdonosi jog, így amíg anyukátok él lényegtelen, hogy ki a tulaj.
2013. júl. 12. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!