Elfáradtam, nem bírom tovább és érzem is hogy sok! Hogy
vegyem rá hogy segitsenek?
11/27 A kérdező kommentje:
egyszer a legnagyobb melegekbe kiteregedtem de az ő ruháit kint hagytam napokig és a napon, baszot rá, kifakultak a színek és csak üvöltöt! Montam a dokinak hogy sokat keményedik a pocim és a magne B6 adagot emelte csak meg!!
Ha nem bírod nézni a szennyes ruháit, akkor ne is nézz oda. csináld meg azt a minimális tevékenységet, amit muszáj, most a saját ruháitokat és pihenj sokat. Ha tesódat nem érdekli akkor te miért töröd magad? Most az a fontos, hogy pihenj sokat, kíméld magad. A helyedben magasról sz*rnék a többiek bújára-bajára. Szépen kényelmesen mosogass, ha már muszáj.
2013. júl. 12. 22:59
Gondold végig ha most mindent megcsinálsz ez hosszútávon milyen eredménye lenne.
Pár hónap múlva meg ott állsz két gyerekkel míg anyuka bulizik ne légy hülye.
2013. júl. 12. 23:03
Én is pont ezt akartam írni mint az utolsó. Miért is csinálna bármit ha látja hogy te megcsinálod helyette. Én tuti nem mosnám ki a ruháját.
2013. júl. 12. 23:10
Megertelek, mert szerintem a helyedben en is elvegeznek mindent. Sajnos a novered nem fog megvaltozni. A megoldast magadban kell megtalalni, hogy mi az a mod,hogy ne elj orok stresszben emiatt. De valoban... csak egyszer probald meg, hogy az o dolgaihoz nem nyulsz.Vajon nem fog feltunni neki, hogy mar nincs tiszta ruhaja? S az o babajat ki fogja ellatni? Edesanyad hogyan latja ezt a helyzetet?A hazat nem tudjatok megosztani, hogy Ti kulon haztartasban eljetek?
2013. júl. 13. 00:46
Hát pedig próbáld meg, és ne takaríts, moss egy-két hétig, lehet, hogy kosz lesz, de talán böki majd a nővéred szemét is. Addig, amíg nincs baba meg kell oldani ezt a tűrhetetlen helyzetet. Ha gyereket tud szülni,muszáj lesz neki is felnőni. Természetesen a saját ruháidon kívül értettem a ne moss dolgot. És ha otthon van, akkor pedig látványosan semmit ne csinálj a fekvésen kívül, hisz, ha keményedsz, neked is pihenned kell.
2013. júl. 13. 11:02
A válaszolók nagy többsége egyáltalán nem a kérdésre koncentrál, hanem ami számukra lényeges és ítélkeznek. Nem arra kiváncsi a kérdező, hogy kioktassák, miért lakik az anyjával és hogy a saját háza tulajdonviszonyairól felvilágosítsák. Szeritnem csak ő tudja, hogy örökléssel, vásárlással, ajándékozással került e tulajdonban és nem is ez a kérdés lényege. Aki ezekről ír, az is egy borzasztóan irigy ember lehet.....el tudom képzelni, hogy ő milyen körülmények között lakhat....
Azokkal értek egyet akik azt írták, hogy ne csináld meg mások munkáját, sőt a sajátod is megvár, hidd el. A baba fontosabb, mint hogy a szennyes ruha áll vagy sem. Pihenj, legyen semmittevő napod is.
2013. júl. 13. 19:49
Hát ez nevetséges. Elaőadod a nagy ítélkezés ellenes embert, aztán rögtön ugyanazt teszed te is. :)
"Aki ezekről ír, az is egy borzasztóan irigy ember lehet.....el tudom képzelni, hogy ő milyen körülmények között lakhat...."
1. Már miért lenne valaki irigy? Erre az életre? Inkább szánalomra méltó.
2. Hogy más milyen körülmények között lakik, ahhoz semmi közöd, és ne találgass. ;)
Csak, hogy szállj le a magas lóról, mert megütheted magad.
2013. júl. 14. 10:02
Itt mindenki mindig irigy ha a véleménye nem egyezik a kérdezővel:)
2013. júl. 14. 10:08
Viszont 17- nek abban igaza van, hogy sokan nem a kérdésre válaszoltak. Egyebeket nem itt kell megvitatni...
2013. júl. 14. 11:29
Kapcsolódó kérdések: