Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elfáradtam, nem bírom tovább...

Elfáradtam, nem bírom tovább és érzem is hogy sok! Hogy vegyem rá hogy segitsenek?

Figyelt kérdés
Már a terheségé végén járok, és álandoan keményedik a hasam!! Anyukámékkal élünk a növéremék is, ő is várandos, de ő folyton csavarog mindig megy valahova ha esetleg mégis itthon van egésznap pihen mert fáradt, én meg egyedül csinálhatok mindent mindig!! Elég fárasztó és már nehezen birom, de ha megkérem hogy segitsen akkor mindig az a válasz hogy ő mért segitsen mikor nem is koszol! De még a ruháit is én mosom és teregetem neki és ezt elfelejti! Megtehetném hogy ott hagyan de egyszerüen nem bírom nézni hogy ott álna napokig, a szenyes ruha és a mosogatni való!! Anyukám snkat dolgozik de azért ö szokot segiteni!!
2013. júl. 12. 22:15
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
egyszer a legnagyobb melegekbe kiteregedtem de az ő ruháit kint hagytam napokig és a napon, baszot rá, kifakultak a színek és csak üvöltöt! Montam a dokinak hogy sokat keményedik a pocim és a magne B6 adagot emelte csak meg!!
2013. júl. 12. 22:46
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bírod nézni a szennyes ruháit, akkor ne is nézz oda. csináld meg azt a minimális tevékenységet, amit muszáj, most a saját ruháitokat és pihenj sokat. Ha tesódat nem érdekli akkor te miért töröd magad? Most az a fontos, hogy pihenj sokat, kíméld magad. A helyedben magasról sz*rnék a többiek bújára-bajára. Szépen kényelmesen mosogass, ha már muszáj.
2013. júl. 12. 22:59
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Gondold végig ha most mindent megcsinálsz ez hosszútávon milyen eredménye lenne.

Pár hónap múlva meg ott állsz két gyerekkel míg anyuka bulizik ne légy hülye.

2013. júl. 12. 23:03
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ezt akartam írni mint az utolsó. Miért is csinálna bármit ha látja hogy te megcsinálod helyette. Én tuti nem mosnám ki a ruháját.
2013. júl. 12. 23:10
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Megertelek, mert szerintem a helyedben en is elvegeznek mindent. Sajnos a novered nem fog megvaltozni. A megoldast magadban kell megtalalni, hogy mi az a mod,hogy ne elj orok stresszben emiatt. De valoban... csak egyszer probald meg, hogy az o dolgaihoz nem nyulsz.Vajon nem fog feltunni neki, hogy mar nincs tiszta ruhaja? S az o babajat ki fogja ellatni? Edesanyad hogyan latja ezt a helyzetet?A hazat nem tudjatok megosztani, hogy Ti kulon haztartasban eljetek?
2013. júl. 13. 00:46
 16/27 anonim ***** válasza:
Hát pedig próbáld meg, és ne takaríts, moss egy-két hétig, lehet, hogy kosz lesz, de talán böki majd a nővéred szemét is. Addig, amíg nincs baba meg kell oldani ezt a tűrhetetlen helyzetet. Ha gyereket tud szülni,muszáj lesz neki is felnőni. Természetesen a saját ruháidon kívül értettem a ne moss dolgot. És ha otthon van, akkor pedig látványosan semmit ne csinálj a fekvésen kívül, hisz, ha keményedsz, neked is pihenned kell.
2013. júl. 13. 11:02
 17/27 anonim ***** válasza:

A válaszolók nagy többsége egyáltalán nem a kérdésre koncentrál, hanem ami számukra lényeges és ítélkeznek. Nem arra kiváncsi a kérdező, hogy kioktassák, miért lakik az anyjával és hogy a saját háza tulajdonviszonyairól felvilágosítsák. Szeritnem csak ő tudja, hogy örökléssel, vásárlással, ajándékozással került e tulajdonban és nem is ez a kérdés lényege. Aki ezekről ír, az is egy borzasztóan irigy ember lehet.....el tudom képzelni, hogy ő milyen körülmények között lakhat....

Azokkal értek egyet akik azt írták, hogy ne csináld meg mások munkáját, sőt a sajátod is megvár, hidd el. A baba fontosabb, mint hogy a szennyes ruha áll vagy sem. Pihenj, legyen semmittevő napod is.

2013. júl. 13. 19:49
 18/27 anonim ***** válasza:
33%

Hát ez nevetséges. Elaőadod a nagy ítélkezés ellenes embert, aztán rögtön ugyanazt teszed te is. :)

"Aki ezekről ír, az is egy borzasztóan irigy ember lehet.....el tudom képzelni, hogy ő milyen körülmények között lakhat...."

1. Már miért lenne valaki irigy? Erre az életre? Inkább szánalomra méltó.

2. Hogy más milyen körülmények között lakik, ahhoz semmi közöd, és ne találgass. ;)

Csak, hogy szállj le a magas lóról, mert megütheted magad.

2013. júl. 14. 10:02
 19/27 anonim ***** válasza:
Itt mindenki mindig irigy ha a véleménye nem egyezik a kérdezővel:)
2013. júl. 14. 10:08
 20/27 anonim ***** válasza:
Viszont 17- nek abban igaza van, hogy sokan nem a kérdésre válaszoltak. Egyebeket nem itt kell megvitatni...
2013. júl. 14. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!