Baj lehet, vagy csak elfáradtam?
Figyelt kérdés
Délelőtt dolgoztam, most meg itthon takarítottam ki az egész lakást. Nagyon elfáradtam, és fájdogál meg szurkál a pocakom. Baj lehet, vagy csak a kimerültségtől van ez?2013. febr. 21. 17:11
1/6 anonim válasza:
Hát ezt így nem lehet megmondani. Pihenj le és ha estig nem múlik, akkor menj be egy vizsgálatra.
Hány hetes vagy?
Kétlányos 28hkm.
2/6 anonim válasza:
Hány hetes vagy?
Egyébként,igen,szerintem a kimerültségtől,túlhajtottad magad,feküdj le,pihenj egy kicsit,igyál egy jó meleg teát,hallgass zenét,és máris más színben fogod látni a világot:)
3/6 A kérdező kommentje:
12+5 hetes vagyok
2013. febr. 21. 17:15
4/6 anonim válasza:
Hű,akkor még nagyon az elején!Menj gyorsan pihenni egyet!nem szabad nagyon megerőltetni magad!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lepihentem egy kicsit, sokkal jobban vagyok, valószínű, hogy csak elfáradtam.
2013. febr. 21. 17:59
6/6 anonim válasza:
Elfáradtál, normális, hogy ezt megérzi a szervezeted. Terhesség alatt minden sokkal kimerítőbb, ezt vedd számításba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!