Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek kozeledek a...

Szerintetek kozeledek a szuleshez, vagy csak elfaradtam a varandosagban?

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok,de mar 3-4 napja eleg rosszul erzem magam. Mint akit agyonvertek,a fejem is fajdogal azota..kemenyedek minden mozdulattal es sajog a hatam is. Hohullamjaim vannak,pedig csak 22 fokban vagyok. Hol fazok,hol izzadok. Ha kemenyedek,neha levegot is alug kapok. Hisztizek,nyugoskodok... Faj,szurdogal a pocim is :( szerintetek csak elfaradtam? Nagyon nem szeretnem tulhordani :(
2012. aug. 3. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! A sok keményedés már jelentheti a szülés közeledtét, de attól még lehet, hogy napjaid vannak hátra, én is féltem a túlhordástól, nálam ez már bekövetkezett.

40+2hkm

2012. aug. 3. 19:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Kivanom h minel hamarabb babazhass. Remelem mi is hamarosan megindulunk.
2012. aug. 3. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy szülés e vagy sem, de én is így érzek pár napja. Én 38+4 hetes vagyok ma. Eddig jól bírtam a meleget, a 38 fokos kánikulában sem volt semmi bajom, de most, ugyanaz, mint amit írsz. Pont mondtam is a páromnak, hogy olyan nyomott vagyok, álmos nem vagyok, tehát még aludni sem lenne jó, de pihenni sem, mégis fáradtnak érzem magam.

Engem még ráadásul a vérző aranyér is idegesít, elmúlhatna most egy két nap alatt, mert így nem szeretnék szülni. :o(

Mennénk holnap családi ünnepségre, de még ruhám sincs, amit fel tudnék venni, a félmagassarkúba nem megy bele a lábam, vagyis csak épp hogy szorít, illetve 38 fokban fehér nadrágban tundrabugyival (az aranyér miatt most nem vehetek fel tangát) nem is érezném jól magam... emiatt is nyűgös vagyok, hogy mi legyen....

A dokim 40 hetesen hívott vissza, addig csak nst-re kell mennem, nem túl bíztató.... majd meglátjuk.

Mindenesetre könnyű és mihamarabbi szülést kívánok nektek!

2012. aug. 4. 11:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is könnyű szülést kívánok nektek :)! Első voltam.
2012. aug. 4. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!