Elfáradtam a gyereknevelésben, milyen masszázsfotelt vegyek van valakinek tapasztalata?
Saturnban űltem egy ilyen székre dobható masszázs dolgon. 20-35 ezer körűl mozgott az áruk hát mit ne mondjak meló után nagyon jól esett :)
21F
Az attól függ, mennyi pénzt szánsz rá. Anyósomék ilyet vettek: [link]
Ez nagyon jól ellazít, és ha olyan programot választasz, akkor keményen megdolgoz. Én csak dicsérni tudom.
Bocsika, nem teljesen jó a link. Szóval a termékek között ezt keresd: Masszázsfotel Brisbane BR-8100 fabetétes.
Rákattintasz az első képre, ahol két fotel van, és a felsorolásban az első oldalon rögtön megtalálod.
Köszönöm a válaszokat, nálunk Salgótarján környéke, csak két helyen van, de ott olyan áron, hogy a neten sokkal olcsóbban láttam.
Az utolsó válasz írójának, én is ilyet néztem ki, anyumék vennék, aztán oda átmehetnénk mi is... Viszont nem tudom, hogy merjek-e ennél a cégnél vásárolni, mert nem ismerem őket, és hát elég nagy összeg... Pestre meg nem járunk, hogy ott esetleg megnézzük...
Az anyósodéké teljesen ilyen? És megvoltatok elégedve mindennel? Vettetek hozzá plusz év garanciát? A forgalmazó normális, itt vettétek ti is? írj üdv és köszönet a segítségért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!