Két- vagy több kisgyerekesek! Mi az, amitől ki szoktatok akadni a gyereknevelésben?
Ezt hogy érted?A kioktatásra gondolsz,vagy a tanácsokra,amiket esetleg más anyukák adnak hogy mit hogy kéne csinálni a gyereknevelésben?Vagy hogy a gyerekre miért akadunk ki?
2 gyermekes anyuka
Nekem csak egy van, de állítom neked, hogy hármat kitesz. Én attól leszek mérges amikor úgy tesz mintha nem hallaná amit beszélek neki... Vagy amikor rászólok és kiröhög. Pl: kapcsolgatja a tv-t rászólok, hátra fordul és vihog. Pedig tudja, hogy ez nem játék, direkt idegesíteni akar.
A hisztirohamokkal nem nagyon szoktam semmit csinálni, ha otthon jön rá akkor ott hagyom ahol van had vergődjön ha az utcán akkor felveszem, berakom a kocsiba vagy a triciklibe (attól függ mivel vagyunk) és indulunk haza. Persze az utat végig szokta ordítani, de nem tudok vele mit csinálni nem tömhetem be a száját. Nem hülye gyerek tudja, hogy mit szabad és mit nem csak pont abban a korban is van, hogy feszegeti a határait meg egyébként is erős jellem (oroszlán csillagjegyű) és nagyon akaratos. Nehéz kordában tartani. Tudja hogy kell lenyűgözni az embert, az apját folyamatosan megvezeti, engem nem tud, de azért próbálkozik hátha. :D
Ha bántják egymást testileg vagy lelkileg.
Ha a legnagyobb visszaél azzal, hogy Ő már tud olyan dolgokat, amire a kicsik még nem képesek és ezzel gúnyolja őket.
Ha a középső ütögeti a legnagyobbat és a kicsit "lepisisezi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!