Használtok molyirtót, kisgyerekesek?
Figyelt kérdés
Ruhamolyok költöztek be nyáron, kb. heti egyet csapok agyon. orion molyirtó golyókat vettem és raktam minden szekrénybe, de borzalmas szaga van az egész lakásban. a babámra ez lehet káros valahogy?2010. nov. 10. 21:48
1/2 anonim válasza:
A molyirtót dobd ki, mert a büdössége mellett még egészségtelen is, és helyette vegyél a herbáriban vagy más gyógynövényes boltban lebendulavirágot, és azt tedd a szekrényekbe. A molyok nem birják a szagát, emberek számára viszont kellemes az illata, ezen kivül a levendulaillat relaxáló hatású is. (Azaz úgy nyugtat, hoyg lelazit, nem hagyományos értelemben vett nyugtató - nem álmosit vagy hasonló).
2/2 anonim válasza:
Én is a levendulát tartom a szekrényekben. Megveszem, és kis selyem zsákokba teszem a ruhák közé. Dekoratív, és jó illatú, természetes. Nem baj, ha a gyerek morzsolgatja a kezeivel, ha megkaparint egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!