Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Használtok molyirtót, kisgyere...

Használtok molyirtót, kisgyerekesek?

Figyelt kérdés
Ruhamolyok költöztek be nyáron, kb. heti egyet csapok agyon. orion molyirtó golyókat vettem és raktam minden szekrénybe, de borzalmas szaga van az egész lakásban. a babámra ez lehet káros valahogy?
2010. nov. 10. 21:48
 1/2 anonim ***** válasza:
A molyirtót dobd ki, mert a büdössége mellett még egészségtelen is, és helyette vegyél a herbáriban vagy más gyógynövényes boltban lebendulavirágot, és azt tedd a szekrényekbe. A molyok nem birják a szagát, emberek számára viszont kellemes az illata, ezen kivül a levendulaillat relaxáló hatású is. (Azaz úgy nyugtat, hoyg lelazit, nem hagyományos értelemben vett nyugtató - nem álmosit vagy hasonló).
2010. nov. 10. 22:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is a levendulát tartom a szekrényekben. Megveszem, és kis selyem zsákokba teszem a ruhák közé. Dekoratív, és jó illatú, természetes. Nem baj, ha a gyerek morzsolgatja a kezeivel, ha megkaparint egyet.
2010. nov. 11. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!