Ilyet (link) használtok? Milyen idős volt a gyerkőc amikor kapta? Szereti?
22 hósan kapta a lányom a futócangáját, kb 1 hét alatt megtanulta használni, felszállni, leszállni, egyensúlyozni.
Marha jó találmány, nagyon fejleszti az egyensúlyt! Ezután simán átül majd a rendes biciklire, nem kell oldaltámaszték sem.
Most 2év8hós a lányom, még mindig imádja!
Azt hiszitek, hogy futóbicikli nélkül nehezebben tanul meg egy gyerek biciklizni? Ugyanmár!
Jó a futóbicikli, jó a kismotor, jó a tricikli, jó a roller etc...a különbség csak az árukban van (meg persze, hogy mennyire menő éppen egyik v. másik)
Utolsó!
Igen, a futóbiciklitől könnyebben tanul meg biciklizni, mert az nem olyan mint a kismotor, hanem egyensúlyozni kell vele, míg a kismotort, triciklit csak hajtani/tekerni.
Ezt írják a reklámokban.
Kismotorról a biciklire átülni és szépen tekerni 5 percet vesz igénybe. A futóbicikliről mennyi idő alatt vált a gyerek? Ha azonnal ráérez, akkor is csak 5 percet nyertél vele. Ennyit megér a tizenezres árkülönbözet?
De félreértés ne essék, nem vagyok ellene. Ha a pénz nem számítana én is vettem volna. De nem tellett rá és végül nem bántam meg, mert semmilyen hátrányát nem éreztem, hogy nem volt. Mondom 5 percig kellett segíteni egyensúlyozni és tolni, aztán ment magától...
14:04-es!
Tényleg nem vitázni akarok, de a kismotor meg a futóbicikli két teljesen más dolog. És ezt "nem csak a reklámban írják". A kismotor egy stabil valami, amire csak ráül a gyerek és gurul vele. A futóbicikli használata is ilyen, csak ott egyensúlyozni kell. Nincs támaszték. Ha a gyerek nem egyensúlyoz, akkor eldől. Mint a sima biciklivel. Csak ezt nem pedállal hajtja, hanem a lábával löki.
És szerintem nem az az általános, hogy egy gyerek a motorról átülve 5 perc alatt megtanul biciklizni. A te gyerkőcöd ügyes, de mondom, nem ez az általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!