Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elfáradtam, nem bírom tovább...

Elfáradtam, nem bírom tovább és érzem is hogy sok! Hogy vegyem rá hogy segitsenek?

Figyelt kérdés
Már a terheségé végén járok, és álandoan keményedik a hasam!! Anyukámékkal élünk a növéremék is, ő is várandos, de ő folyton csavarog mindig megy valahova ha esetleg mégis itthon van egésznap pihen mert fáradt, én meg egyedül csinálhatok mindent mindig!! Elég fárasztó és már nehezen birom, de ha megkérem hogy segitsen akkor mindig az a válasz hogy ő mért segitsen mikor nem is koszol! De még a ruháit is én mosom és teregetem neki és ezt elfelejti! Megtehetném hogy ott hagyan de egyszerüen nem bírom nézni hogy ott álna napokig, a szenyes ruha és a mosogatni való!! Anyukám snkat dolgozik de azért ö szokot segiteni!!
2013. júl. 12. 22:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Aki kitárja itt az életét, az ne csodálkozzon ha beleszólnak. Nem muszáj itt siránkozni, felnőtt ember oldja meg a baját, ne pedig a gyakorikérdések.hu-tól várja a megváltást. Óvodás szintű problémák, mellé vérlázító hátterekkel, és akkor még fel vannak egyesek háborodva? Vicc. Nincs köze a kérdéshez? Már hogy ne lenne? A hülye is tudja, hogy ha 3 család együtt lakik, pénz még albérletre sincs, és még gyereket is szülnek, akkor csak magukra vethetnek a kialakult helyzet miatt. A két teherbecsinált testvér otthon veszekszik, mellé azt várva, hogy az öregek mikor halnak már ki onnan. Undorító!
2013. júl. 14. 11:36
 22/27 anonim ***** válasza:
21-es, szerintem a feltételezésed undorító....
2013. júl. 14. 11:53
 23/27 anonim ***** válasza:
29%
Ugyan miért? Normális az, akinek albérletre sincs pénze, és gyereket szül oda, ahol eleve 6an élnek? És ha a gyereknek neadjisten gyógyszert kell majd venni havonta? Mi lesz? Így járt? :) Majd mennek a fókuszba kéregetni! Meglátszik, hogy mennyire buták az emberek. Megcsinál mindenki helyett mindent, aztán panaszkodik, hogy senki nem segít? Na vajon, mi a megoldás? Ennyire nem lehet hülye valaki! Vagy mégis... De én itt be is fejezem. Nincs nekem időm erre. :)
2013. júl. 14. 13:33
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
21-es ott a pont!. Attól hogy vissza kérdez az ember(mert ugye ettől a pár mondattol aztán rengeteg dolgot lehetne gondolni) attól nem kell rögtön támadni mert nem a konkrét válasz lett megirva. És lőn. .. 3 mondat után máris máshogy látom a történetét igy a válaszom is változik.
2013. júl. 14. 15:52
 25/27 anonim ***** válasza:
Hol ír arról a kérdező, hogy nincs pénzük vagy hogy baja lenne azzal , hogy sokan vannak együtt. Egyébként régen is így éltek és mi bajuk volt az embereknek? Gondolom azért kérdez itt, mert más előtt nem akar beszélni a problémájáról, itt név nélkül megkérdezheti és talán csak megerősítést várt. Lehet neki is ilyen gondolatai voltak, de így többen is ezt írták neki, hogy ne csináljon a tesvére helyett semmit, már "bátrabb " lesz egy kicsit. Aki azt írta, hogy irigyek akik nem a kérdésre válaszoltak, még is mi abban az irigység hogy különköltözésrők és arról írtak , hogy miért akar ilyen helyre szülni? Rosszindulatúség esetleg , de irigység miért lenne?
2013. júl. 15. 09:38
 26/27 anonim ***** válasza:
Senkinek nincs joga ítélkezni a másik felett, nem erre irányult a kérdező kérdése. Biztos megvan rá az oka, ha így ennyien otthon laknak, inkább a kérdezőnek megerősítés kellett arra vonatkozóan, hogy ne hagyja magát tovább kihasználni nővére által.
2013. júl. 15. 09:53
 27/27 anonim ***** válasza:
Kedves Kerdezo, 15-ös vagyok. Eloszor is arra kerlek, ne torodj a rosszindulatu megjegyzesekkel, hiszen mindenki a sajat eletet eli. S ami a szanalmas, hogy abban nagyobb oromuket lelik, hogy pocskondiazzanak, mint mervado valaszt adjanak. Na de nem baj. Azok alapjan, amit nehanyan gondoltunk, probald meg helyrehozni a dolgokat, remelem, sikerulni fog, s a novered is felno a baba szuletesevel! Minden jot kivanok es boldog hatralevo babavarast! :-)
2013. júl. 15. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!