Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetesen nem birom már...

38 hetesen nem birom már tovább! mit tegyek?

Figyelt kérdés
idegbaj,folyton rossz kedv,éjjel nem alvás most már egy hete!éjjel is hányinger!már férjem is mondja kibihatatlan vagyok!kisfiammal sokat kiabálok!
2014. márc. 11. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt a dokidnak mond el. Ő tudni fogja mi a teendő. Kitartást!
2014. márc. 11. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:
47%

Higgadj le! Az a szegény gyerek nem tehet róla, hogy sárkány lettél, ne rajta vezesd le! A születendő gyermek pedig ettől nem fog hamarabb kimászni!

Segítséged nincs? A férjed besegít valamennyit?

2014. márc. 11. 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok hétfőre vagyok kiírva,múlthéten jött ki rajtam,mindenen felhúzom magam,sírás minden rám jön.De szerintem én azon stresszelek hogy már nagyon meg szeretnék szűlni,lehet te is azért vagy feszült.
2014. márc. 11. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Citromfű teát igyál akár napi 3x az elején.Ezt lehet terhesség alatt,babára sem káros és nagyon jó nyugtató hatású.

Remélem Neked is segíteni fog én nagyon meg vagyok elégedve vele.

2014. márc. 11. 11:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert ha megszülsz, többet fogsz aludni? Igyál citromfű teát.
2014. márc. 11. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!