38 hetesen nem birom már tovább! mit tegyek?
Figyelt kérdés
idegbaj,folyton rossz kedv,éjjel nem alvás most már egy hete!éjjel is hányinger!már férjem is mondja kibihatatlan vagyok!kisfiammal sokat kiabálok!2014. márc. 11. 09:04
1/5 anonim válasza:
Ezt a dokidnak mond el. Ő tudni fogja mi a teendő. Kitartást!
2/5 anonim válasza:
Higgadj le! Az a szegény gyerek nem tehet róla, hogy sárkány lettél, ne rajta vezesd le! A születendő gyermek pedig ettől nem fog hamarabb kimászni!
Segítséged nincs? A férjed besegít valamennyit?
3/5 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok hétfőre vagyok kiírva,múlthéten jött ki rajtam,mindenen felhúzom magam,sírás minden rám jön.De szerintem én azon stresszelek hogy már nagyon meg szeretnék szűlni,lehet te is azért vagy feszült.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Citromfű teát igyál akár napi 3x az elején.Ezt lehet terhesség alatt,babára sem káros és nagyon jó nyugtató hatású.
Remélem Neked is segíteni fog én nagyon meg vagyok elégedve vele.
5/5 anonim válasza:
Mert ha megszülsz, többet fogsz aludni? Igyál citromfű teát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!