Hogyan vigyázzak a pocaklakómra? Előző babám 6-7 hetesen nem fejlődött tovább.
Miss ab lett a vége. Mit csináljak, hogy most ne ismétlődjön ez meg.
Első terhességemnél semmi probléma nem volt.
Sajnos semmit nem tudsz tenni. Ha nem fejlődött tovább, akkor életképtelen volt!:)
Pihenj, amennyit tudsz és ne idegeskedj!
szia,
hasonló cipőben vagyok sajnos....:(
van egy 2,5 éves kisfiam, problémamentes terhesség volt, elsőre sikerült. janárban terhes lettem a tesóval, de 6 hetesen elvetéltem, akkor már egy ideje nem fejlődött, mert nagyon alacsony volt a hcg-m a vérben.
most töltöm a 7. hetemet, de múlt héten véreztem, láttak egy kis leválást a petezsák alatt, eltiltottak mindentől, séta, lépcső, emelés, sex. illetve állandóan feküdni kéne, ami egy 2,5 éves gyerek mellett lehetetlen, a férjemnek meg muszáj dolgozni. szerdán mentem megint UH-ra, a baba jól van, leválást nem láttak. meg is lepődtem.
én kapok Utrogestan a vetélés miatt 3x2, meg MagneB6 3x2, és vasat is kell szednem. most is barnázgatok néha, a dokim szerint a hormon miatt, és eltarthat még hetekig.
azt mondta, hogy a 12. hétig megmarad, akkor már lazábbra foghatjuk. hogy hogy lehet ezen nem stresszelni? szerintem, aki benne van tudja, hogy sehogy. én próbálom lefoglalni magam a nagyobb gyerkőcömmel, és nem aggódni folyton, de számolom a napokat...
amit tehetsz, hogy szeded a vitamint, és pihensz, amennyit tudsz. drukkolok, hogy ne legyen baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!