Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan vigyázzak a pocaklakómr...

Hogyan vigyázzak a pocaklakómra? Előző babám 6-7 hetesen nem fejlődött tovább.

Figyelt kérdés

Miss ab lett a vége. Mit csináljak, hogy most ne ismétlődjön ez meg.

Első terhességemnél semmi probléma nem volt.

2011. jún. 3. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos semmit nem tudsz tenni. Ha nem fejlődött tovább, akkor életképtelen volt!:)

Pihenj, amennyit tudsz és ne idegeskedj!

2011. jún. 3. 14:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Először is nyugodj meg és ne idegeskedj. Tenni annál többet hogy vigyázol magadra egézségesen étkezel nem emelsz nehezet nem tudsz. Tudom mit érzel mert sajnos én is átéltem. Nagyon féltem mindentől szinte alig keltem ki az ágyból az első 3 hónapban. Egy üveg vizet nem mertem megemelni messziről kerültem minden irritáló szagú anyagot még a parfümöt is. Aztán eltelt 12 hét majd 15 és egyre könnyebb lett. Rájöttem hogy túlzásba vittem a dolgot. Ma már nincs bennem félelem megcsinálom a dolgomat és nem ijedek meg mindentől. Gondolkozz pozívtivan és hidd el hogy nem lesz semmi baj. Boldog baba várást.
2011. jún. 3. 14:08
 3/3 anonim ***** válasza:

szia,

hasonló cipőben vagyok sajnos....:(

van egy 2,5 éves kisfiam, problémamentes terhesség volt, elsőre sikerült. janárban terhes lettem a tesóval, de 6 hetesen elvetéltem, akkor már egy ideje nem fejlődött, mert nagyon alacsony volt a hcg-m a vérben.

most töltöm a 7. hetemet, de múlt héten véreztem, láttak egy kis leválást a petezsák alatt, eltiltottak mindentől, séta, lépcső, emelés, sex. illetve állandóan feküdni kéne, ami egy 2,5 éves gyerek mellett lehetetlen, a férjemnek meg muszáj dolgozni. szerdán mentem megint UH-ra, a baba jól van, leválást nem láttak. meg is lepődtem.

én kapok Utrogestan a vetélés miatt 3x2, meg MagneB6 3x2, és vasat is kell szednem. most is barnázgatok néha, a dokim szerint a hormon miatt, és eltarthat még hetekig.

azt mondta, hogy a 12. hétig megmarad, akkor már lazábbra foghatjuk. hogy hogy lehet ezen nem stresszelni? szerintem, aki benne van tudja, hogy sehogy. én próbálom lefoglalni magam a nagyobb gyerkőcömmel, és nem aggódni folyton, de számolom a napokat...

amit tehetsz, hogy szeded a vitamint, és pihensz, amennyit tudsz. drukkolok, hogy ne legyen baj!

2011. jún. 3. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!