Mire vigyázzak a következö terhességemnél hogy ne vetéljek el?
Ne idegeskedj, kerüld a stresszt és pihenj amennyit csak tudsz. Szedjél már most magzatvédő vitaminokat.
Nekem ezeket mondta a doki amikor a vetélés után terhes lettem, és táppénzre vett 6 hetesen , pedig irodai munkát végzek.
Nem tudod magad más munkakörbe átkérni?
Nem akarlak megbántani, de sajnos ebben az idöben (6-8 hetesen)nagyok sok nönek szakad meg magától a terhessége, mert valami miatt a magzat nem tudod rendesen tovább fejlödni - ez ellen senki nem tud semmit tenni, ez a természetes kiválsztódás. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy veled, vagy a pároddal valami baj van, ilyen nagyon gyakran történik (ha jól emlékszem, a terhességek egy harmada végzödik igy). Régebben - mikor még nem figyeltek ennyire a nök arra, hogy terhesek-e, illetve nem is volt lehetöség ilyen hamar észrevenni, akkor elintézödött azzal, hogy késve jött meg a mensese, illetve egyszer kimaradt - és nem is jutott eszükbe, hogy éppen elment egy baba.
Az, hogy nem dohányzol, meg egészségesen próbálsz élni, jó, mert a gyereked lehetöségeit javitod. Abban igaza van az orvosnak, hogy ha a munkától megszakad a terhesség, akkor semmiképpen nem lehetne ellene tenni akkorse, ha csak fekszel egész nap.
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled, de nem keseredj el, a legközelebb majd sikerül.
nem itt csak ezt a munkát tudom végezni és amostani fizukhoz képest nagyon jól keresek havi 130.000ft.
nem kirúgnának de ha én felvetetem magam majd táppénzre akkor kell hogy felvegyenek a hgelyemre másik embert mivel az én napi tészta súlyomat be kell valakinek csomagolni.a munkatársaim nem vállalnak pluszt merthát nem kevés a napi 260kiló.
ne tartsatok légyszi hülyének.
olvastam céklaléröl is hogy az is megelözi a vetélést.
Szerintem pedig választanod kell, munka vagy baba. de megvárhatod azt is, hogy emelgetéssel megmarad-e a következő...
Bocs, ha nyers voltam, de nem kismamának való munka, és nálad a következő terhesség kockázatosabb! Eleve veszélyeztetett terhes leszel az előző vetélés miat, ami táppénzre vételt is jelent, ha hagyod. Fölvesznek helyetted mást határozott 2 évre, míg Gyeden leszel, aztán visszavesznek.Vagy elveszíted a munkahelyedet, ez is benne van. De ez nagyobb tragédia, mint egy újabb baba elvesztése? És meddig csinálnád ezt így, amíg csak képes vagy teherbe esni?
Nem akarlak bántani, félre ne értsd, de én nem kockáztatnék a helyedben.
Kívánom,hogy minél hamarabb legyél terhes újra!
Ha sikerül, menj táppénzre már az elejétől!Ne kockáztass az emelgetéssel..nagyon sok az a 20 kg...főleg napi 100szor?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!