Ha az első terhességemnél sem letem csíkos, akkor a másodiknál sem leszek?
Sajnos lehetnek.
En mindig is vekony voltam, magas is vagyok. Az elso terhesseg alatt en is 25 kilot hiztam, 3 honap alatt lement minden es legnagyobb meglepetesemre nem lettem csikos, sot, meg a borom is feszes maradt. Nagy ritkan kentem egyebkent magam stria elleni kremmel, de nem rendszeresen.
A masodik terhessegbe meg vekonyabban kezdtem bele, csak 10 kilot hiztam es a pocakom aljan az utolso hetekben megis csikos lettem. Szerencsere nem durvan, de megis az.
Egyebkent nem volt nagyobb hasam, mint az elso babaval, a kulonbseg annyi volt, hogy az elso gyerekkel ment a pocakomra valamennyi haj is azert, illetve az elso gyerek nyugisabb volt, a masodiknal meg olyan feszes volt a hasam, mint a kokemenyre fujt gumilabda, a gyerek viszont nagyon aktiv, ossze-vissza mozgott, volt, hogy egesz ejszaka nem aludtam. Ruhan keresztul latszodott, hogy jobbra-balra mozog a hasam es amikor nagyon kinyomta magat, akkor szo szerint ugy ereztem, hogy mindjart megpattan a borom, annyira huzodott, feszult.
Egy hasonlo atbulizott ejszaka segitett hozza a csikokhoz is, masnap vettem eszre zuhanyozas kozben.
Egyebkent tenyleg nem durva, mar majdnem ket eve volt ez es nagyon halvany feheres szinuek a csikok, viszont mivel a pocakom aljan volt, igy most is nagyon lent van. Konkretan a bikinibol sem latszanak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!