Mire vigyázzak hogy megmaradjon a Baba? 5 hetes vagyok, Duphastont szedek.
Figyelt kérdés
Április 28-adikán volt meg utoljára a mensim,még csak petezsákot látott a Doki.Nehezen jött össze ezért nagyon szeretnék rá vigyázni.Köszi2010. jún. 2. 07:50
1/4 anonim válasza:
ne emelj,ne idegeskedj,ne vegyél forró fürdőt,ne szexelj,ha teheted,pihenj.nekem azt mondta az orvos,ha meg akar maradni,a fejem tetejére is állhatok,megfog maradni,viszont ha beteg,még mindig jobb,ha most megy el,mintha később,vagy betegen születik.
2/4 anonim válasza:
Pihenj, ne fürödjél, ne emelj, ne szexelj, tényleg ezek a legfontosabbak! Ne idegeskedj és ne olvasgass arról, kinek miért és hogyan fogant, ment el, született meg a babája!
3/4 A kérdező kommentje:
köszi.akkor lépek innen az oldalrol:)
2010. jún. 2. 14:10
4/4 anonim válasza:
ez jó tanács,azt hiszem nekem se kellene ezeket olvasgatnom,mert csak idegeskedek rajta!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!