9 hetes terhes vagyok.2 napja volt verzesem es Duphastont irtak fel. Mennyi ido alatt allitja el a verzest agynyugalom mellett?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok esetleg?2011. júl. 31. 10:41
1/2 anonim válasza:
szia,
én az elejétől Utrogestant szedek egy korábbi vetélé miatt, de így is volt vérzés. nekem is szigorú fekvést írtak elő, de már akkor mondtam, hogy lehetetlen, mert van egy 2,5 évesem, segítségem viszont semmi. Nekem így is elmúlt, pihentem amennyit tudtam, volt egy nap, amikor éreztem, hogy sokat voltam talpon, akkor másnapra volt egy kis barnázásom, de elmúlt hála Isten.
a babám már 16 hetes a pociban és jól van.:)
szerintem ne aggódj, próbálj feküdni, lábakat felpolcolni és pihi. ebben az időben nem is nehéz, én is tudnék egész nap aludni, csak ugye nem lehet...:)
2/2 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt
2011. júl. 31. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!