Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek volt barna folyása a...

Akinek volt barna folyása a terhesség elején, megmaradt a babája? Duphastont irt fel a doki.

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt még véreztem is,de minden rendben van mos vagyok 19 hetes:-)
2011. júl. 21. 17:55
 2/9 anonim ***** válasza:

haematómám volt, a 9. héten derült ki, 2 hét pihenés után felszívodott.

35. hétig dolgoztam.

2011. júl. 21. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem az 5.-11.-ig hétig volt barnás folyásom,illetve kisebb vérzésem.Utrogestant használtam a 13.hétig,utána minden rendben volt.Ma már 11 hónapos nagyfiú :)

Drukkolok hogy Nálad is minden rendben legyen!

2011. júl. 21. 19:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem az 5. héten volt ilyen, még vérzés formájában is. Duphastont kaptam először, aztán utrogestant. El is múlt tőle, és nálam progeszteron-hiány volt egyértelműen.

Ma már 3,5 hónapos a fiam!

2011. júl. 21. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, minden rendben 30 hetes vagyok. Akkor utrogestant kaptam :) Kitartás és sok sikert!!
2011. júl. 21. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Az első terhességem barnás vérezgetéssel járt,elvetéltem.Második terhességnél ismét megjelent a barnás vérzés,ugyanígy felírták a duphastont nekem is,azóta 22 hónapos a kisfiam.Megmarad :) ne idegeskedj és pihenj sokat ha tudsz!
2011. júl. 21. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:

8 hetesen barnáztam, Duphastont szedtem és az első trimeszter végéig feküdtem.

Hétfőre vagyok kiírva :)

39+5 h km

2011. júl. 22. 02:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt vérzésem. Az első orvos, aki megállapította, hogy terhes vagyok , észrevette , hogy pont a gyerek fölött van egy hatalmas haematomám. (kb 5.-6.hét)(Egyébként az, hogy haematoma képződik a beágyazódás folyamán, elég gyakori jelenség.)Azt mondta, ha elkezdek vérezni azonnal be kell menni a kórházba, mert a vér kimoshatja a magzatot. Még aznap este történt, hogy kimentem wc-re és mikor felálltam minden csupa vér volt.Nagyon meg voltam ijedve, de nem mentem be a kórházba. Úgy voltam vele, ha reggel is lesz vér, akkor mehetünk. Szerencsére nem volt semmi. Utána többször is véreztem, de (a 2.orvos, aki a választott orvosom lett) megnyugtatott, hogy ha barnás vér folyik az nem probléma. Az lehet együttlét , vizsgálat után is. Az gáz, ha élénkpiros, friss vér távozik. Nekem egyébként magnéziumot kellett szedni(napi 6 szem), mert az állítólag segíti a felszívódást. A 10.hétre nyoma sem volt a heminek. Most 6 hónapos a csipet és makk egészséges.
2011. júl. 22. 04:51
 9/9 anonim válasza:
6. hetes terhes vagyok. Nekem már az első pillanattól kezdve volt barnás folyámsom. Peteérés után két nappal. Sőt még erős hőemelkedéssel is járt (37,9). Két hétre rá jutottam el az orvoshoz és ő tájékoztatott, hogy babát várok! Csak 5 napra rá kellett volna megjönnie! :) De a doki már látta. Duphastont kaptam és kb.: 2 nap múlva elmúlt a pecsételés és még két napra rá a hőemelkedés is csökkent. Azóta voltam ultrahangon és minden rendben volt. Csak a sárgatest nem termelt elég hormont, hogy a szervezeted ne betolakodóként kezelje a babát. Ezzel a gyógyszerrel pótolják. Ha nem marad meg a baba biztos nem ezért.
2011. nov. 18. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!