Milyen és mennyi az a pecsételő vérzés? Illetve színe? Esetleg keveredik a barna nyákkal? Terhesség első szakaszában?
Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 08:25
1/4 anonim válasza:
Szerintem semmilyen pecsételő vérzés nem normális terhesség bármely szakában.
Nekem csak a beágyazódáskor volt ilyen pecsételő vérzés, de az sima egy csepp vérzés volt nem barnás. Azért a nőgyógyászoddal beszélj szerintem, mégis csak ő az orvos!
2/4 anonim válasza:
Minél előbb menj dokihoz, mert lehet, hogy kell terhességmegtartó gyógyszer. Nézesd meg magad. Nem normális egyik sem!!!!!!!!!!Semmilyen állapotban sem, vérzés nem lehet!!!
3/4 anonim válasza:
Nekem nem csak az első szakaszban hanem a második terhességem alatt 3 alkalommal volt vérzésem. Nem sok, csak egyszeri. A színe barnás pirosas volt. Az elsőnél megijedtem és rohantam az orvoshoz, aki azt mondta semmi baj, minden rendben. A második és harmadik esetnél már csak felhívtam. Azt mondta, erős hormonális változásnál előfordul. Ennyi. De persze feltétlen menjél orvoshoz. Ha több napig van pecsét vagy ha csak egyszeri, akkor is.
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt pecsételő vérzésem a terhesség első szakaszában. Engem meg sem vizsgált a doki, csak azt mondta, hogy, ha nem jár semmiféle fájdalommal, akkor ez teljesen normális, és tényleg minden rendben volt. Azért megnyugtatásul kérdezz ki egy orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!