Méhszájat fedő méhlepény okozott valamilyen problémát nektek terhesség alatt? Ha igen milyet, milyen előjelei voltak. Problémamentesen is eltelhet a hátralevő idő, nem törvényszerű a vérzés és a görcs?
Figyelt kérdés
21 hetes vagyok, eddig semmi gondom nem volt, kivéve a méhlepény, próbálok pihenni, de a fiam most 16 hós, aki mellett nem egyszerű, szedek magnéziumot. Miyen tanácsotok lenne?2011. aug. 23. 07:04
1/3 anonim válasza:
Amikor vérzéssel voltam kórházban a szobatársamnak volt a lepény a méhszájon. Ha minden jól megy akkor a terhesség előrehaladtával fölszáll és nem lesz gond. A szobatársamnak fölszállt ő akkor 18 hetes volt, vérzett és ezért kellett befeküdnie. Sajnos a kímélet addig is nagyon fontos. Szerintem nem törvényszerű, hogy gond legyen.Az orvos utasításait be kell tartani. Akkor nem lesz gond.
2/3 anonim válasza:
Idővel felhúzódhat.Sógornőmnek 21 hetes terhesen ez megtörtént.Azt tudom, hogyha nem húzódik fel, akkor csak császárral szülhetsz.Szorítok, hogy minden okés legyen.
3/3 anonim válasza:
Nekem ilyen volt, és huszonvalahányadik hétre tényleg elindult onnan, a 30. heti uh-n már mondta a doki, hogy ettől lehetne term. szülés (sajna a babó nincs befordulva, szóval egyelőre még mindig császárnak néz ki)
Nekem nem volt vérzés se, de doki mondta, hogy ilyen esetben sokszor előfordul és nem jelez különösebb bajt.
Remélem nálad sem lesz!
32h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!