Vizsgálat után vérzés (28. hetes terhesség)?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam dokinál és mire hazaértem vérezgettem,visszamentem megvizsgált és bekent valamivel és azt mondta,hogy el kell múlnia.Hát reggelre se múlt el.Bementem a kórházba a dokim volt az ügyeletes csak uh-zott de azon minden ok volt.Meg nem vizsgált csak fekvést javasolt.Mitől lehet ez?Valaki járt így terhesség alatt(nem kora terhesen)2011. júl. 15. 16:32
1/2 anonim válasza:
Furcsa, hogy már ilyen korán véreztél vizsgálat után, de végülis nem lehetetlen dolog. Én először a 36. héten véreztem (barnáztam inkább), mert olyankor már érzékenyebb odalent minden és maga a terhesség vérbőséget is okoz.
Ha a doki megvizsgált és azt mondta minden oké, akkor reméljük így is van.
Vérzel azóta? Történt valami?
Remélem elmúlt, és már semmi bajod!
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen elmúlt,de 3 napig véreztem :( Remélem többet nem lesz ilyen...engem megijesztett nagyon
2011. júl. 19. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!