Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg alatt barna foltok...

Kati111 kérdése:

Terhesseg alatt barna foltok jöttek az arcomra. Hogy lehet ezt eltuntetni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 20:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem jó kategória! Tedd át a gyerekvállalás terhességbe, mert ott vannak a többgyerekes anyukák nagyon sokan :)
2011. szept. 5. 21:09
 2/17 anonim ***** válasza:
Szülés után eltünik, addig meg csak kibirod.
2011. szept. 5. 21:09
 3/17 anonim ***** válasza:
kislányod lesz a babona szerint
2011. szept. 5. 21:39
 4/17 anonim ***** válasza:
Semmi gond a kategóriával. Ezek májfoltok és a babona szerint valóban kislányod lesz, de ez csak babona. DM-ben lehet rá venni valami krémet, de a nevét nem tudom. Ott kérdezd meg, segítenek.
2011. szept. 5. 21:54
 5/17 anonim ***** válasza:
Ezek májfoltok.Terhesség alatt sehogy.Ne nagyon érjen napfény,mert ha mégis,előfordulhat,hogy szülés után is megmarad.Vannak speckó krémek-horror összegekért-de várj ezekkel,szülés után el szokott múlni.
2011. szept. 5. 21:56
 6/17 anonim ***** válasza:

Hogy valami értelmes választ is kapj, nagyon nehzezen lehet eltüntetni. nekem sajnos nem tűntek el, és az ismerőseimnek sem. vettem elég drágán pigmentfoltokra való krémet, az sokat halványított rajta, így ha alapozót kenek az arcomra, akkor már nem látszik. mivel minden nap sminkelek, így nem gond, de szerintem aki csak így lát, megijedne, ha smink nélkül látna, annyira foltos az arcom még most is.

azt vettem észre, hogy napsütéstől ismét előjönnek a foltok, szóval mostantól erre is vigyáznom kell.

2011. szept. 5. 21:57
 7/17 anonim ***** válasza:
21.54 eredetileg nem itt volt a kérdés, azért írtam h tegye ide :)
 8/17 anonim ***** válasza:
21.54:nem is tudtam,hogy a DM-ben is van krém.Gondolom az nem csillagászati árú.
 9/17 anonim ***** válasza:
53%
Kedves??21.57-es válaszoló.Azt hiszem TÖBB értelmes választ is kapott a kérdező,a Te válaszod előtt IS!
2011. szept. 5. 21:59
 10/17 anonim ***** válasza:

Májfolt.Most nem sokat tudsz ellene tenni.Napos időben faktoros arckrémmel kell kenni, hogy jobban ne jöjjön elő.Októbertől már kenheted májfolt elleni kenceficével.Ilcsi kozmetikumnak van.Egész télen kell kenegetni, hogy elhalványodjon, mire újra napsütéses idő lesz.Most azért nem szabad használni, mert csúnyán előhozná mégjobban.

Van akinek szülés után elmúlik, van, akinek újra és újra előjön.

2011. szept. 5. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!