Az Utrogestan szedésével mennyi időn belül múlik el a vérzés? (ill. inkább barna folyás)
Én beültetés után használtam. Sajnos egy hét után már véreztem és nem is maradt abba.
Neked miért kell egyébként?
Előző vagyok.
Értem! Akkor nyugodt próbálj lenni most! Nem lesz semmi baj. Más kismamáknál is volt már ilyen, ha ez megnyugtat.
17 hetes kismami.
Köszönöm a nyugtatást,de elég nehéz megnyugodnom...első baba lesz,a párom külföldön dolgozik,egyedül vagyok itthon és persze akarva akaratlanul ezen gondolkozom
Csütörtökön este kezdtem el szedni ezt a gyógyszert (mellette Elevitet,Folsavat és Magne B6-ot szedek)remélem ez segít,hogy megmaradjon!
Azóta van ilyen pecsételő barnázásom és aggódom,hogy ez nem jelent jót,hogy még mindig nem múlt el...:(((
Nekem az 5. héttől kb 2 hetente jelentkezik barnázásom, azóta utrogestant szedek. Kb 4-5 nap míg elmúlik tőle. Először persze a frász kerülgetett. Jelenleg már 2 hete nem volt, de ha újra jelentkezik már nem fogok meglepődni.
Próbálj sokat pihenni, ne aggódj és nem lesz semmi baj! Tudatosan kerüld a negatív élményeket, hozzászólásokat mert csak fölöslegesen paráztatnak!
11 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!