Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi az esélyem, hogy...

Mennyi az esélyem, hogy megmaradjon a baba? 5hét 5 naposan erős barna vérzés jelentkezett ma, de az uh 10mm petezsák van szívhang még nincs, de mindent rendben találtak, viszont vetélés veszély a diagnózis.

Figyelt kérdés
Azóta fekszek és a héten már nem megyek dolgozni, de nagyon félek...Most már talán elmúlt a vérzés szerű barnázás...
2009. júl. 22. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Velem 9 hetesen volt ugyanez.Te is görcsök nélkül vagy?Nekem nem fájt semmim,csak véreztem.Duphastont kellett szednem,és feküdnöm a nap 24 órájában.Azt mondák a dokik,ennek ez a gyógyszere.Én is nagyon féltem...

Pihenj sokat...a diagnózis nekem is ez volt.10 napig véreztem.

38 hetes kismami

2009. júl. 22. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem is 5 hetesen volt,de én görcsöltem is.kaptam utrogestant és nagyon sokat pihiztem.utána nem sokkal elmentem táppénzre.most már 20 hetes vagyok.
2009. júl. 22. 19:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Én nem kaptam semmit, de nem is görcsölök. 2 hét múlva uh kontroll addig meg........
2009. júl. 22. 19:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért jó tudni, hogy nektek sikerült :) Ennek tényleg örülök. Egy kis reménysugár...
2009. júl. 22. 19:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Ismertek valami homeopátiás szert, hátha az segítene?
2009. júl. 22. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia.Rutascorbint szedhetsz,ez egy vitaminbomba,gyógyszertárba recept nélkül lehet venni,én is ezt szedtem(doki javasolta),vérzéscsillapító,erősíti a vénák falát,orr és fogínyvérzésre is szedhető,gyerekek is szedhetik.3*2 szedtem és sok pihi.Amúgy én a 6.héten véreztem,görcs nélkül,az első 3nap szedtem a Rutascorbint,és a 4.naptól(akkor már volt szívhang)és a doki írt fel Duphastont és ezeket szedtem a 12.hétig.Nem lett semmi baj,már 11hónapos a kisfiam.Pihizz sokat,és remélem nem lesz baj.

Üdv.Vera

2009. júl. 23. 09:48
 7/7 anonim ***** válasza:
ÉN 7 HETESEN JÁRTAM IGY,GÖRCSÖK NÉLKÜL.FEKÜDNI,FEKÜDNI,FEKÜDNI...MÉG CSAK NEM IS DOLGOZHATTAM,SEMMI OLYAT AMI KICSIT IS MEGERÖLTETŐ!NEM LESZ GOND,HA PIHIZEL.NAGYFIAM MÁR 7 ÉVES,ÚTON VAN MOST HUGI,ÉS PIHIZEK,ITT VELETEK!
2009. júl. 23. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!