Mennyi az esélyem, hogy megmaradjon a baba? 5hét 5 naposan erős barna vérzés jelentkezett ma, de az uh 10mm petezsák van szívhang még nincs, de mindent rendben találtak, viszont vetélés veszély a diagnózis.
Velem 9 hetesen volt ugyanez.Te is görcsök nélkül vagy?Nekem nem fájt semmim,csak véreztem.Duphastont kellett szednem,és feküdnöm a nap 24 órájában.Azt mondák a dokik,ennek ez a gyógyszere.Én is nagyon féltem...
Pihenj sokat...a diagnózis nekem is ez volt.10 napig véreztem.
38 hetes kismami
Szia.Rutascorbint szedhetsz,ez egy vitaminbomba,gyógyszertárba recept nélkül lehet venni,én is ezt szedtem(doki javasolta),vérzéscsillapító,erősíti a vénák falát,orr és fogínyvérzésre is szedhető,gyerekek is szedhetik.3*2 szedtem és sok pihi.Amúgy én a 6.héten véreztem,görcs nélkül,az első 3nap szedtem a Rutascorbint,és a 4.naptól(akkor már volt szívhang)és a doki írt fel Duphastont és ezeket szedtem a 12.hétig.Nem lett semmi baj,már 11hónapos a kisfiam.Pihizz sokat,és remélem nem lesz baj.
Üdv.Vera
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!