Úúúúú soha többé nem olvasom ezt a topikot, eddig sem akartam gyereket, de úgy voltam vele, majd megjön a kedvem, de mostmár tényleg elijeszt ez a topik... Szülési horror történetek, májfolt, hajhullás!!! JÉzusom.
2011. szept. 5. 22:21
12/17 anonim válasza:
szia. nekem a hátam volt tele barna foltokkal,canesten 2-3 alkalommal és elmúlt. Terhesség alatt gyakran kijöhet gombás fertőzés bármennyire vagy tiszta meg hasok. Megkérdezheted a nőgyógyászt, vagy a bőrgyógyászt is a biztonság kedvéért. Nekem ez bejött. Pár nap alatt eltünt az összes. Tehát nem biztos hogy májfolt.
boldog babavárást:) 12 hkm:)
2011. szept. 6. 07:24
13/17 anonim válasza:
Nekem is van az arcomon, én sem ajánlanám hogy most kezdj használni valami drága kencét, hátha elmúlik majd anélkül is, meg a hormonok miatt lehet nem is reagálna jól a bőröd. Fényvédőt használj addig, meg a vichynek van egy jó korrekciós alapozója én azt használom. annyira nem is drága kb mint a loreal és hasonlók .Amúgy nekem nem jön be a babona sem mert fiam lesz.
2011. szept. 6. 12:35
14/17 anonim válasza:
Én Ilcsis kövirózsás krémmel kenem, de néha elgondolkodom, hogy minek. Kozmetikusom javasolta, gondolom ő tudja miért :). Ő is azt mondta, hogy a nyáron nem sokat tehetünk vele. Majd októbertől elkezdi halványítani, no meg én is otthon az általa adott kencékkel. Szóval várom az októbert.
Egyébként az első babánál nekem kijöttek a foltok (májusban született), maradtak egész nyáron. Aztán eltűnni nem tűnt el, de halványodott a télen. Majd amikor újra babás lettem ismét elöntötték az arcomat. Szóval nekem azt hiszem nem fognak elmúlni már. Pedig szürnyű csúnya. Ez van.
2011. szept. 6. 12:36
15/17 anonim válasza:
Ilcsis kövirózsát én is használtam előző terhességemnél végig, de hiába.Szép kis májfolt-bajuszom lett:D Apa már kérdezte mikor fogok borotválkozni, mert annyira virít.
2011. szept. 6. 13:19
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, 2005 májusban lett a fiam meg, szóval nem most volt a terhességem, de azóta minden évben csak erösebb, pedig az orvos már sokfajta krémet írt. Szóval nem tudom, lehet hogy a lézeres klinikára kéne menni, de akinek van javaslata az irhat.Babonás nem vagyok,mert amúgy is fiam lett, nem lányom. :)
2011. szept. 6. 15:26
17/17 anonim válasza:
Én most vagyok 34 hetes és nekem a mellbimbóm körül lettek pici anyajegyek. Nem májfolt, annál erősebb barna és icipicik. Mintha szeplők lennének, csak rendesen barna, nem halvány... :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!