Tenyleg nincs megoldas?

Figyelt kérdés

Parommal 4 eve vagyunk egyutt. Elozo kapcsolatombol mar van egy lanyom. Most 4 hetes terhes vagyok de a parom nem akarja a babat. Allitasa szerint nem jo hogy gyogyszert szedek. Egyik az migren ellen van a masik pedig a frontin. Jovoheten megyek az orvoshoz meg akartam kerdezni mit tegyek hogy

ne legyen baja a babanak de parom szerint inkabb intezzem az abortuszt. :((

2018. márc. 8. 18:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
66%

Te szándékosan nem érted meg, amit írok vagy csak jólesik ertetlenkedni? :D

Nem azért hazugsag, mert nekem más a véleményem, hanem mert nagyjából minden ezt is igazolja!! Fel nem fogom ebben mi olyan nehéz... A törvény, sok statisztika minket igazol és a ti maszlagotok nagyjából 95%-át szépen megcáfolja. De ezzel nem tudtok mit kezdeni, helyette hebegtek-habogtok. Mondtam, a tényekkel nem vagytok túl jóban.. Én az alapvető magzatfanatikus szlogeneket emeltem ki, miszerint gyilkosság, pedig a törvénybenn teljesen az ellenkezője szerepel, miszerint ugyanolyan ember egy embrió, mint bárki más, épp csak levegőt se tud magátol venni, miszerint érez fájdalmat, miközben orvosilag bizonyított tény, hogy nem stb stb. Kár erőlködni, hogy ezt felfogd, láthatóan nem vagy azon a szinten. Ez továbbra sem az én véleményem, hanem a tények! Meg a törvény. De tudom-tudom, ti le sem tojjátok a törvényt, mert hát az semmit nem bizonyít, az semmire nem jó, hisz ugye mindamellett, hogy nem titeket igazol, még rátok is cáfol.

Kerestem, de sajnos nem találtam meg azt a felmérést, ahol vázolják, hogy X megkérdezett emberből, több mint 90% támogatja a nők saját testukhoz való jogát és nem ítélik el az abortusz, mégis sokan szeretik itt az ellenkezőjét hiresztelni.

Te is olyan dolgokkal vagdaloztal, amiket NEM én mondtam, szóval nem egészen értem, hogy most mit is sérelmezel.

Én általánosságban beszéltem az elejétől fogva a magzatvédőkről, akik minden kérdés alatt vitat és feszültséget generálnak, azzal hogy odahányják az egesz pontosan semmivel sem alátámasztott maszlagaikat, szentül követendő célként és teljes mértékig általános igazsagkent beállítva. Mert mikor leírja a kérdező, h nem fogja megtartani és érdeklődik h pl ab után meddig kell pihenni otthon, azon a jon nehány nagy magzatvedo, aki azért odaböfögi, hogy micsoda szívtelen gyilkos a kérdező. Az ilyen és ezekhez hasonló primitív megnyilvánulást én nem kérném ki magamnak. De hát nem meglepő, hogy kiszokták...

Volt olyan, aki azt a baromságot hiresztelte itt, hogy csak súlyos esetekben lehet elveteti egy terhességet, ha pl beteg v eroszakbol származik. És volt, akivel majdnem elhitették, hogy így van és született belőle egy kérdés, hogy ez valóban így van-e, mert ő eddig úgy tudta nem. Na ezért mondom, hogy sok a tudatlan, meg persze a hazug magzazvédő, aki bármit összehord, csak hogy valahogy a saját igazat tudja igazolni.

De teljesen feleseges és értelmetlen ez az egesz, te ebből csak annyit tudsz felfogni, hogy azért állítjuk ezeket hazugsag, mert nekünk nem ez a véleményünk, holott ez koránt sem így van, csupán mi tudjuk igazolni és alátámasztani, amiket megfogalmaztunk, a magzatfanatikusok meg csak kardoskodni tudnak, segguket a földhoz verve, hogy márpedig egyenlő az embrió egy emberrel, igen is érez fájdalmat, blablabla.

És elég nevetséges, hogy miután hozzámvágsz te is egy olyan mondatot, amit én soha nem mondtam és próbálok logikát keresni benne, hogy miért írhatták néhányan, hogy depressziós nőnek nem feltétlen ajánlanak csecsemőt, mert ki tudja mi sulne ki belőle, még te írod, hogy ez milyen sértő és megbélyegző.. :D Miközben akik az embriót védik, azoknak nagyjából irományuk 98%-a mocskolódás, sértegetés és megbélyegzés. De hát legyen, erre nem lehetne mit mondani. Nyilván az nem sértő, mikor kéretlenül leírkálják, hogy az ilyen nem nő és őt kellett volna abortálni és micsoda lelketlen p*icsa. Világos.

2018. márc. 20. 07:48
 72/76 anonim ***** válasza:
29%
Hát ez zseniális :D tényleg képes vagy 1001-edszer is leírni ugyanazt, nem fogok rá újból reagálni, kissé unalmas. Egy 5-6 éves gyerek is kapizsgálja már, hogy nem az ő nézőpontja az egyetlen a világon, neked ez valamiért nem nagyon megy. Én itt elköszöntem, további jó puffogást! Szerintem írd még le párszor, hogy milyen "hazugságokat" találsz felháborítónak, biztos mindenki kíváncsi rá újra és újra. :D
2018. márc. 20. 09:42
 73/76 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem is zseniális, hogy neked akárhányszor leírhatunk bármit, még akkor sem sikerül felfogni. :D És a legjobb, hogy utána te kéred ki magadnak és jossz az 5 évesekkel, ezzel tovább bizonyítva mennyire nem érted miről van szó.

Te is épp ugyanúgy ismetelgeted ugyanazt, csak azt már nem sikerül észrevenni meglepő módon.

Nem is értem minek próbálkoztam egy érthetetlennel megértetni, hogy véleménye és saját nézete mindenkinek lehet és van is, csak nagyon nem mindegy, hogy ezeket úgy adja elő h mellé még telihazudja és beallitja általános igazsagkent. Igen, ismét megismétlem ugyanazt (ezt is azért kell, mert nem érted, nem azért mert én annyira szívesen írom le ugyanazt), biztosra állítani olyan dolgokat, amirol a leghalványabb fogalmad sincs, HAZUGSAG. Idézőjel nélkül, nagy betűkkel. :D

De szerintem neked már maga azzal a szóval is problémáid vannak, hogy hazugsag. Innentől kezdve nehéz szót érteni...

Egyszerű példa: Odamesz valakihez a lotozoban és kozlod h ő bizony biztosan nyerni fog. Hat ez sem más, mint szimpla hazugsag. Nem tudom h lehetne veled megértetni a szó jelentést, de ez úgy vélem nem is az én feladatom.

Puffogni itt csak egyedül te puffogtal, mert normális, helytálló erved egy darab sincs a sok-sok felhozott példákra, ezért inkább a másikra mutogatsz.

Én jól szórakoztam, ahogy bebizonyosodott, hogy ismét olyan magzatvédővel van dolgunk, aki harcban áll az egyértelmű és sokszor roppant egyszeru tényekkel. :D

De nyilván azért esett egy este alatt majdnem felére a százalékod + azért 0%-os miden pompásan válaszod, mert annyira hasznos.... Tovabbra is ABORTUSZ témakörben vagyunk, a kutya sem kiváncsi az abellenesek mocskolódásara és értetlenkedesere. Menjetek szépen a terhesség topikba predikalni és hittéríteni, ott még talán érdekel os valakit. Mi már milliószor elmondtuk, hogy ott ahol egyértelmű abortusz lesz, senkit nem érdekel az érzelmi zsarolás és gyilkosozás meg győzködés, hisz ugye még egy 5-6 éves is képes felfogni valamit, amit százszor elmondanak neki...Ezzel is csak a magzatfanatikusokat minősítetted.

2018. márc. 20. 10:28
 74/76 anonim ***** válasza:
70%

Ácsi!

Legalább KETTEN vagyunk 66%-osak!

Én tegnap írtam ide először a 2 idézettel!

Ne mossatok bennünket össze.

Ettől függetlenül bizony igaza van a 66-os druszámnak, bár én árnyaltabban fejeztem volna ki véleményemet a helyében. (Mindazonáltal lehet, hogy csak a folytatólagosan elkövetett értetlenség váltotta ki belőle ezt harckészséget és nehézfegyverzetet...)

2018. márc. 20. 12:32
 75/76 A kérdező kommentje:

Latom eleg sok valasz erkezett,azota tul estem az abortuszon.Ennek valaki orulhet most van aki nem. En az utobbiba estem. Azota parom is megbanta hogy ilyen dontesbe bele hajszolt mivel nagyon rosszul vagyok azota.

Jovoheten pszichologust kell felkeresnem,mivel amiota megszakitottak a terhesseget azota alig eszek, napi 3-4 orat alszok,es ha meglatok egy terhes not az utcan vagy kisgyermekes anyukakat ott vege mindennek. Legszivesebben elasnam magam a fold ala. En nem vagyok se abortusz ellenes de mellette se. Sajnos igy igaz ez mindenkinek a sajat maga dontese. En nagyon rossz dontest hoztam es most kapom is erte ami jar. Persze parommal ez miatt iszonyat sokat veszekedtunk de mostanra az lett neki a fontosabb hogy en lelkileg rendbe jojjek. Rengetegszer bocsanatot kert bar azert szerintem ezt ennyivel nem lehet elintezni.

Probalok visszaterni a mindennapokba es elore nezni.Egyenlore gyermek vallalason nem gondolkozom mert nem szeretnek meg egy ilyenen keresztul menni. Hibasnak erzem magam mert hagytam hogy mas mondja meg helyettem mit tegyek. Azt hiszem ez egy nagyon nagy es fajdalmas lecke volt amit soha nem fogok elfelejteni. :((((

2018. ápr. 5. 19:56
 76/76 anonim ***** válasza:
41%

Istenem... :(((((( Nagyon sajnálom... Ők talán tudnak segíteni:

[link]

2018. ápr. 5. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!