Ennyi alvás tényleg elég neki? Nehezen hiszem el. Vagy van megoldás?
A lányom most lesz 2 éves. 8 hónaposan állt be a fix napi 1 alvásra. Szóval relatíve elég korán. Most december elején elkezdte elhagyni a nappali alvást. Így elaludt este 7-fél 8 körül, és aludt kb. 12 órát.
Persze délután 4-5 órától ment a nyűglődés.
Most eljutottunk oda, hogy felkel reggel 6-kor, és este 8-kor alszik el. Nappal semmi, és már megszokta, mert nem nyűgös délután sem.
Fogadjam el, hogy ennyi az igénye, vagy van valami praktika? A gyerekorvos szerint nem jó, ha nem alszik nappal.

sztem is nagyon kevés ez az alvás...
Eleget van levegőn? MERT én azt vettem észre, hogy olyankor szenvedünk a nem alvással, ha nem viszem ki...:-((
Igaza van az elsőnek, délelőtt vhogy le kell fárasztani, és ha többet nem is, de egy 30-60percet aludnia kéne még...nagyon picuri még ő..:-))
Nekem a lányom 2,5éves.
Éjjel 11-12 órát alszik, nappal 1,5-3 óra hosszát, ez változó...nála is fáradtságtól függ. Én ha nem tudom kivinni, akkor futóversenyezünk az előszobában, vagy ugrálunk az ágyon..:-DD állati jó, én is élvezem..:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!