Tenyleg nincs megoldas?
Parommal 4 eve vagyunk egyutt. Elozo kapcsolatombol mar van egy lanyom. Most 4 hetes terhes vagyok de a parom nem akarja a babat. Allitasa szerint nem jo hogy gyogyszert szedek. Egyik az migren ellen van a masik pedig a frontin. Jovoheten megyek az orvoshoz meg akartam kerdezni mit tegyek hogy
ne legyen baja a babanak de parom szerint inkabb intezzem az abortuszt. :((
Nem, óriási tévedés!
A ket cikkben az anya kegyetlenül megölte a már megszületett, kifejlett, tudattal és fajdalomerzettel rendelkező GYEREKÉT. Az abortusz során a nő elveteti a testen akarata ellenére élősködő, fájdalmat nem érző, tudattal nem rendelkező EMBRIÓT! Azért nehogy már egy lapon említsük ezt a ket dolgot, mert az hatalmas tudatlansagra vall. Abban a két linkben egy érző embert öltek meg! Az ab során pedig amellett hogy senki nem öl meg senkit, az a valami nem is érez fájdalmat. Fel se fogja mi történik.
De érdekes, fogadni mernék, hogy pl a csirkéket vagy disznókat, akiket csak úgy levágnak, azokért egyikotok se veri a mellet, holott azok az állatok ÉREZNEK! Még hozza szörnyű fájdalmakat, arról a pár hetes embrióról ez továbbra sem mondható el és soha nem is lesz elmondható!
Kérdező, bocsi, hogy így eltértünk a témától a kérdésed alatt...
Mi újság Veled, hogy alakultak a dolgok végül?
Látod, nagyon tévedsz és a tudatlanságodat még hirdeted is.
SEMMIHEZ nincs joga annak az embriónak. Egészen addig amíg a nő testében képes létezni és az ő teste által tud fejlődni, kizárólag a nőnek van joga dönteni a sorsa felől dönteni, hisz az Ő testeről van szó. Mégis hogy gondolod amúgy ezt a “joga van élni” dolgot, most úgy őszintén?? Hogy le kell sz*arni a nőt, akinek vannak tervei, aki képes érezni és megvan a kialakított élete + akinek valóban vannak jogai és akarata ellenére ra kell kényszeríteni a háta közepére sem kívánt terhességet?! Gyönyörű gondolat, halistennek erre soha nem kerülhet sor. Bírom akik kardoskodnak itt egy fejletlen embrió miatt, de a már megszületett emberi eletet le sem tojjak.
Ja és ne gyertek megint ezzel a szánalmas sz*ar dumával, hogy a te édesanyád így és úgy. És? Kit érdekel, hogy kinek az anyja hogy döntött anno? Az enyém úgy döntött megtart, mert várt és akart engem, de minden joga meg lett fokban ahhoz is, hogy abortuszra menjen és mivel akkor nem léteznék, kár a sok sületlenséget összehordani, hogy akkor milyen rossz lenne nekem..! Ha egyszer meg se születik az ember, nem létezik, onnantól nincs miről beszélni!
Legalább ne reklamoznatok a saját tudatlanságotokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!