Tenyleg nincs megoldas?

Figyelt kérdés

Parommal 4 eve vagyunk egyutt. Elozo kapcsolatombol mar van egy lanyom. Most 4 hetes terhes vagyok de a parom nem akarja a babat. Allitasa szerint nem jo hogy gyogyszert szedek. Egyik az migren ellen van a masik pedig a frontin. Jovoheten megyek az orvoshoz meg akartam kerdezni mit tegyek hogy

ne legyen baja a babanak de parom szerint inkabb intezzem az abortuszt. :((

2018. márc. 8. 18:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó, azért szólnék, hogy:

- a Kérdező párja is egy érző ember

- a nők döntő többsége a magzatvédők rémisztgetéseivel szemben simán túljut egy abortuszon, és egyáltalán nem bánja meg.

Mert ugye így teljes a kép....

2018. márc. 18. 20:07
 52/76 anonim ***** válasza:
75%

Te beszélsz tudatlansagról mikor egyre nagyobb baromságokat hordasz össze, mivel egy épkézláb, helytálló erved sincs?? Érdekelne egesz pontosan honnan is tudod, hogy nekem volt-e abortuszom? Csak mert elárulom, ha már ennyire személyeskedni akarsz, hogy volt 20 évesen, mikor tabletta mellett terhes lettem és egy percre sem bántam meg! Sőt...Ma sem döntenék másképp. Úgyhogy nem kell nekem kamuznod itt és okoskodnod mekkora trauma egy abortusz, mert van saját tapasztalatom is. Nem melleseg van 2 barátnőm, akiknek szinten volt abjuk és meglepő módon egyiküknél sem okozott semmilyen lelki sérülést, semmilyen mentális problémát és testit sem.

Egy terhesség kihordasa és a szülés EZERSZER jobban megviseli egy nő szervezetet és testet. És sokkal több a szülés utáni depresszió, mint az abortusz utáni. Ti csak álszent, hazug módon remisztgetni akartok monden abra készülő nőt, hogy micsoda szörnyen megviselő nagy trauma egy abortusz, de ezzel nagyon sokan nem értenek ám egyet. És te is elhiheted nekem, hogy igenis el lehet felejteni egy abortuszt! Soha nem gondoltam ra, mert tudom jól döntöttem.

És te valahogy ügyesen figyelmen kívül hagyod, hogy a kérdező maga, önszántából akar abortuszra menni. Arról miért nem papolsz, hogy egy nem kívánt terhesség kihordasa és a szülés rakenyszeritese egy nőre sokkal jobban megviseli őt, mint egy abortusz, amit o maga akar, mert számára az a legmegfelelőbb??

Titeket semmi más nem érdekel az embrion kívül és ez elég undorító, hogy a már érző, tudattal rendelkező embereket le sem sz*arjatok, akiknek az életük menne tönkre, ha rajtatok múlna, mert ti mindenkit kivétel nélkül szülésre akartok kényszeríteni! Igen mindenkit, azokat is akik világosan leírták, hogy abortuszra fognak menni!

2018. márc. 18. 20:31
 53/76 anonim ***** válasza:
31%

"És te valahogy ügyesen figyelmen kívül hagyod, hogy a kérdező maga, önszántából akar abortuszra menni."

Vizsgáld meg jobban a kérdező következő mondatát: "Jovoheten megyek az orvoshoz meg akartam kerdezni mit tegyek hogy ne legyen baja a babanak"

Az elejétől fogva sejtettem, hogy volt abortuszod, bocsi, hogy kiprovokáltam, hogy leírd itt. Csak azt akartam bizonyítani, hogy ez nem múlik el nyom nélkül, ha elmúlna, nem fordítanál rá annyi időt és energiát, hogy itt velem vitatkozz ennyit a kérdésről. Mint ahogy én is valószínűleg emiatt lettem ennyire szélsőséges a témában.

No mindegy, megérteni úgysem nagyon fogjuk egymást, mindketten annyira ragaszkodunk a saját álláspontunkhoz. Szóval azt hiszem fölösleges vitatkoznunk, legyen szép és boldog életed, szia.

2018. márc. 19. 08:26
 54/76 anonim ***** válasza:
23%

#4 - első mondat: "En nem szeretnem elvetetni!" (Kérdező)

Am nekem is ez volt az első gondolatom, h azért pörög ennyire, m abortusza volt, és amit a lelkiismeretévél nem tudott lejátszani, azt itt próbálja, igazából önmagát győzködi.

2018. márc. 19. 11:01
 55/76 anonim ***** válasza:
55%
"h azért pörög ennyire, m abortusza volt, és amit a lelkiismeretévél nem tudott lejátszani, azt itt próbálja, igazából önmagát győzködi." - hát hogyne, szépen leírtad, hogy a magzatfanatikus logika egy tökéletesen zárt gondolkodás, amiben ha valaki mellettetek szól az is titeket igazol, aki ellenetek szól, az is titeket igazol, és ha hallgatna, az meg pláne titeket igazolna, hisz "beszélni se tud róla":)
2018. márc. 19. 11:08
 56/76 anonim ***** válasza:
23%
Én személy szerint egy percig se gondoltam, h nem volt abortuszod, azt nem én írtam. Ne mosd össze két ember érvelését. Számomra elejétől kezdve nagyon valószínűnek tűnt abból az infernális dühből, ami a szavaidból ömlik. Neked mindegy, h maga az anyuka akarja a gyereket, akkor is vetesse el, mert akkor te egy picit jobban érzed magad, "nem csak én csináltam rosszat" alapon. Másik tippem a femináci elnyomottság-komplexus lett vna, amivel gyakran találkozom ebben a témakörben.
2018. márc. 19. 11:22
 57/76 anonim ***** válasza:
70%

Egyáltalán nem titkolom és nem is szégyellem, hogy abortuszom volt, nem ezzel inditom a válaszadást, hogy nekem már volt, hisz magánügyem, de ha valaki már addig megy a személyeskedésben, hát leírom, hogy én se a levegőbe beszélek. Ez az egyik.

Másik: Ki gondolta volna, h a korlátolt agyatok és logikatok csak annyira terjed ki, hogy mivel ti mindenhol hirdetitek, hogy az abortusz orokre lelki nyomorékka tesz, aki ezzel nem ért egyet, mert ő maga is túl esett rajta, az biztos azért irkal, mert ő sem jutott túl rajta. Biztos így próbál kompenzálni. Aki nem ir, az azért nem ír, mert ő meg nem tudott rajta túllépni. Szerintetek mindenki csak titeket igazolhat, tök mindegy ki milyen velemenyt ír...! Szánalmas.

Soha egy percre nem vislet meg az abortusz, nem lettem depressziós, lelki roncs és nem bánom egyáltalán! Engedtessék már meg, h mindezt leírhassam, anélkül hogy a magzatfanatikusok ezt is a saját maguk igazolasara próbálnak fordítani..! Ami dühít, hogy HAZUDTOK, mert az itt írkálók 99%-a szentül állítja, hogy az abortusz akkora tragédia, amit soha nem fog tudni egy nő senki feldolgozni. Es ez bizony rohadtul nem igaz!

Ha fejrealltok se lesz mindnekinek hatalmas nagy áldás egy gyerek és továbbra is lesznek olyan nők, akik az abortuszt fogjak választani és akik nem is fogjak mindemelle megbánni sem. És hiába jöttök bármilyen érzelmi zsarolással, szemellenzos mantrakkal, ez a tényeken semmit sem fog változtatni!

2018. márc. 19. 14:34
 58/76 anonim ***** válasza:
27%
Akkor itt az ideje feltenned magadnak a kérdést őszintén, hogy miért vagy itt, és tulajdonképpen mi vezérel téged. Én vállalom, hogy engem nagyon erősen érint érzelmileg az abortuszkérdés, mégsem hagyok magam után ennyi és ilyen feldühödött hangvételű kommentet, mint te. Ha a te esetedben valóban semmiféle lelki következménye nem volt a magzatod kikaparásának (és csak hobbiból töltöd az értékes idődet itt a nyelved köszörülésével), az miért jelentené azt, hogy más esetében se lesz?
2018. márc. 19. 15:19
 59/76 anonim ***** válasza:
71%

Én is leírhatom ugyanúgy a véleményemet a témáról, ami viszont roppant dühítő, hogy a kedves magzatfanatikusok folyamatosan megjelennek minden kérdésnél és minősíthetetlen, primitív stílusban írnak minden olyan nőről, akinek csak megfordult az abortusz halvány gondolata is a fejeben. Mindenkit gyilkosoznak, elítélnek, mocskolnak, jönnek a szövegek, hogy az ilyen nem nő, hogy lehet valaki ennyire lelketlen stb. Mindezt csak azért, mert valaki úgy meri élni a saját eletet, ahogy az neki megfelelő és nem masok elvárásainak tesz eleget. Egy kezemen meg tudnám szamolni hány magzatvedo képes értelmesen, emberi hangnemben nyilatkozni a témáról. Más a kutyájával szebben beszél és akkor ezek osztják az észt és tartják magukat jobb embernek bárkinél is.

És az a tomenytelen sok baromság, érzelmi zsarolás és szimpla hazugsag, amiket összehordanak, hogy csak a saját igazukat tudják valamilyen úton-módon védeni. Tipikus eset a hittérítő oldalak mazlagait becopyzni. Emberölésnek nevezni egy teljesen legális műtétet. Kijelenteni, hogy egészen biztosan elete végéig bánni fogja, ha nem tartja meg a nem kívánt terhességet. Azt állítani, hogy egy fejletlen embrió egyenértékű pl velem vagy bármelyik más megszületett, érző emberrel. Hogy majd úgyis meg fogja szeretni. Majd milyen boldog lesz. Hogy ez a világ legcsodálatosabb dolga. Érzelmi zsarolasok tömkelege...

Na ez az ami bosszantó és amit sokan (köztük én is) nem hagyunk szó nélkül, mert egyszerűen felháborító, amit művelnek és a stílus, amit meg mernek engedni maguknak.

Senki másnak nem lehet igaza, mindenki, aki eltérően gondolkozik tőlük, az csak egy hulladék ember lehet.

Mélységesen szánalmas.

2018. márc. 19. 15:40
 60/76 anonim ***** válasza:
64%
Én meg voltam a Kérdező párjának a helyében... és nem utálom egyetlen embertársam se annyira, hogy saját bőrén kelljen megismernie a "majd, ha a karjában tartja, majd megenyhül" típusú gyermek"áldás"t...
2018. márc. 19. 16:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!