Tenyleg nincs megoldas?

Figyelt kérdés

Parommal 4 eve vagyunk egyutt. Elozo kapcsolatombol mar van egy lanyom. Most 4 hetes terhes vagyok de a parom nem akarja a babat. Allitasa szerint nem jo hogy gyogyszert szedek. Egyik az migren ellen van a masik pedig a frontin. Jovoheten megyek az orvoshoz meg akartam kerdezni mit tegyek hogy

ne legyen baja a babanak de parom szerint inkabb intezzem az abortuszt. :((

2018. márc. 8. 18:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 A kérdező kommentje:

Meg is kaptam egy szep kovezos videot uzenetben!! :)))

Koszonom szepen megegyszer.

A pasit nem csak ugy megajandekozom egy gyerekkel ha akarja ha nem...

Mivel allandoan o hajtotta hogy mikor lesz mar gyerekunk igy nekem meg sem fordult a fejembe az hogy majd valasztas ele allit hogy el kell vetetnem a babat.

Ha ezt tudom,(igaz nem latok a jovobe) akkor kezzel labbal vedekeztem volna.....

Annyiban tartom magam hibasnak hogy elhittem amiket mond.... nem kellett volna.

5 orvossal beszeltem (nogyogyasszal,neurologussal,pszichiaterrel) a gyogyszerek miatt. Holnap lesz a 6. orvos akihez megyek vizsgalatra. 5 orvosbol 5 azt mondta nem lesz baj csak idoben meg abba kell a gyogyszerek szedeset hagyni.

Lehet a szorongasom miatt nem vagyok egy tokeletes ember! Elnezest ezert! De ezert a kedves csaladom a felelos.... hagy ne mondjam gyerekkoromba min mentem keresztul!! SOHA nem bantanam a gyerekemet fizikailag nem hogy megoljem.... ezt is okos ember irhatta...

A szivem szakad meg mikor interneten latom amiket masok megosztanak hogy hogy banik egy egy szulo a gyermekevel. :( En is kaptam eleg fizikai bantalmazast..... En nem akarok es nem leszek ilyen!!

2018. márc. 12. 19:38
 32/76 anonim ***** válasza:
21%

[link]

Ezt olvasd el szerintem.

De Igazából az utolsó válaszodból látszik, hogy nincs nagy baj, mert tök jó anyukája leszel :)

2018. márc. 12. 21:03
 33/76 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó, valamivel kisebb hazugsághalmazt is linkelhettél volna... az már csak apró nüansz, hogy a Kérdező nem szed semmiféle antidepresszánst...
2018. márc. 13. 00:13
 34/76 anonim ***** válasza:
21%
Miért gyűlölöd az ő kisbabáját?
2018. márc. 13. 11:41
 35/76 anonim ***** válasza:
46%

Utolsó, én a HAZUGOKAT gyűlölöm, meg a manipulátorokat. A hazug manipulátorokat meg mindennél jobban...

"Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!"

2018. márc. 13. 15:06
 36/76 anonim ***** válasza:
37%

Ki hazudik? Az oldalon, amit belinkeltem, csak leírnak néhány tényt, amivel

Miért vagy ennyire abortuszpárti? Neked is volt már? Nekem sajnos igen. 17 évesen. Életem legrosszabb döntése volt. Ezt gy több, mint 10 év távlatából egyre biztosabban merem állítani. Remélem, neked nem kellett ilyen döntést meghoznod, és nem is kell soha...

2018. márc. 13. 20:13
 37/76 anonim ***** válasza:
13%
*leírnak néhány tényt, amivel azt akarják alátámasztani, hogy igenis, lehet gyereket vállalni ilyen helyzetben is. Az oldal nem manipulál, teljesen egyértelmű, mi a célja.
2018. márc. 13. 20:14
 38/76 anonim ***** válasza:
52%

"*leírnak néhány tényt, amivel" - parancsolj, az ott leírt "tényeid":

..."Kétféle módja van az abortusznak:

– sósavval szétmaratod a testét és még órákig sikít a fájdalomtól, mire meghal

– egy éles kampóval kitépik a kezeit és a lábait, miközben sikít

Ennél szerintem bármi jobb a babának, meg neked is, mert ÉL."...

Nem is tudom, hogy aki ezt így leírta, az egy beteg elme volt, vagy egy hazug - ha igazat állítasz, és volt AB-od, ezt magad is jól tudod. Mindenesetre nagyon megnyugtatónak érzem, hogy nem azon az oldalon állok, ahol ilyen aljas eszközökkel manipulálnak válsághelyzetbe került embereket.

2018. márc. 13. 22:16
 39/76 anonim ***** válasza:
16%

"Ennél szerintem bármi jobb a babának, meg neked is, mert ÉL."

És mivel volt abortuszom, pontosan tudom, hogy ez a mondat igaz. Én is sokkal boldogabb lennék, ha ő most itt lehetne, a kishúga is és egészen biztos vagyok, benne, hogy ő is boldog lenne, ha itt lehetne velünk.

Ha nem volt még abortuszod, fogalmad sincs arról, milyen terheket rak ez nem csak az anyára, hanem a környezetére is. A most négyéves kislányom a múltkor kijelentette, hogy neki nem kistesó kell, hanem nagy, mert azzal jobban lehet játszani. Tudod milyen nehéz ilyenkor kibírni sírás nélkül? Ott volt az apja is (az elvetetett babámnak nem ő az apja), láttam, hogy ő is teljesen lesápadt a lányunk kijelentésén. A kicsi nem tud róla, hogy volt egy nagytestvére. Nem is tudhatja meg nagyobb korában sem, szerinted milyen érzés lenne megtudnia, hogy anya válogat a gyerekei között? Egyikük maradhatott, a másik nem... Hogy ennyire egyszerűen véget lehet vetni egy emberéletnek?

2018. márc. 14. 12:07
 40/76 anonim ***** válasza:
44%
Nem, ez az utolsó mondat sem igaz szerintem - de ez egy dolog, ez szubjektív vélemény lehet. Az objektív ordas hazugságok a többi mondatban vannak. UGYE? (amire elfelejtettél reagálni.)
2018. márc. 14. 13:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!