Tenyleg nincs megoldas?

Figyelt kérdés

Parommal 4 eve vagyunk egyutt. Elozo kapcsolatombol mar van egy lanyom. Most 4 hetes terhes vagyok de a parom nem akarja a babat. Allitasa szerint nem jo hogy gyogyszert szedek. Egyik az migren ellen van a masik pedig a frontin. Jovoheten megyek az orvoshoz meg akartam kerdezni mit tegyek hogy

ne legyen baja a babanak de parom szerint inkabb intezzem az abortuszt. :((

2018. márc. 8. 18:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
17%

Így vélekedik egy "férfi".

Van, aki nem nyúl és nem menekül el a gyermeke elől, az én férjem is ilyen. Cserébe én párja és társa vagyok!

A gyerekeim ismerik és szeretik az édesapjukat, tudják, hogy számíthatnak rá! Ha elhagyott volna, akkor sem dobnám ki őket.

Kedves Kérdező, remélem a Te párod is FÉRFI és nem nyúl. Megérti, hogy nem egy húsdarabról döntötök, hogy a gyereketek van a pocakodban! Most embrió, később csecsemő, kisgyermek, stb. A fia vagy lánya, az övé is. Egy család vagytok!

2018. márc. 9. 11:10
 22/76 anonim ***** válasza:
52%
Egy depressziós BETEG embert biztattok szülésre. Mikor olyanokat olvastok a hírekben, hogy anyuka megkattant, és gyerekestül öngyilkos lett, az a szülés utáni depresszió miatt van. Ez a nő már most depressziós, ha a nemalvás, hormonok, stt miatt a depigyógyszere hatása módosul, annak tragédia lehet a vége.
2018. márc. 9. 11:10
 23/76 anonim ***** válasza:
24%
Ismeretlenül könnyen írod mi lesz a vége, még a kezelő szakemberek sem tudják megmondani kinél, mikor mi fog történni! Gyermeket vár és szeretné megtartani! Neki semmi joga hozzá, mert egyedül maradhat vagy a depressziója miatt megöli(????) a gyermekét? Ráadásul ő tudja, hogy depressziós, legtöbbször a fel nem ismert depressziónál történik tragédia! :(
2018. márc. 9. 11:45
 24/76 anonim ***** válasza:
51%
#21 "Cserébe én párja és társa vagyok!" - érdekes, az én párom azért a párom és társam, mert én is az vagyok neki... ilyen egyszerű. Ahol ez már egyéb feltételekhez kötött, az már nem az igazi...
2018. márc. 9. 11:47
 25/76 anonim ***** válasza:
14%
Tökéletesen egyetértek. Vagyis a gyermek is elfér nálatok is ugye?
2018. márc. 9. 12:13
 26/76 anonim ***** válasza:
45%
Ha mindketten(!!!) gyereket akarunk, akkor természetesen. Ellenkező esetben meg természetesen nem.
2018. márc. 9. 12:31
 27/76 anonim ***** válasza:
31%

De van.

1. pasit kivágod a fenébe

2. gyógyszert váltasz, vagy abbahagyod

3. egyedülálló anyaként neveled fel a második gyerekedet

De amúgy neked nem gáz, hogy minden jöttment felcsinál, aztán elhagy? Ennyire pocsék emberismerő vagy?

2018. márc. 9. 15:17
 28/76 anonim ***** válasza:
44%

Ugye azok, akik itt MINDENÁRON szülésre biztatják és az újabb gyerekre való istenadta jogot harsogják - azok nem fognak a kizsigerelést követelni a következő olyan hír alatt, ahol anyuka megkattant, és megölte a gyerekét (gyerekeit)?

******************************UGYE?******************************

2018. márc. 9. 15:31
 29/76 anonim ***** válasza:
48%
Kedves kérdező! Teljesen normális, hogy egy férfi elveszítésétől való félelem számodra nem indokolja azt, hogy megszabadulj a gyerekedtől :) Jó sok nőt kéne megkövezni, ha ezért megkövezés járna. Egyébként ha jól értem, a párod nem állította, hogy elhagy téged, ha megtartod a babátokat, sőt, az utóbbi időben ki is fejezte, hogy gyereket szeretne. Nekem ez ilyen férfias maximalizmusnak tűnik a részéről, hogy "mivel nem minden úgy ment az elején, ahogy a nagykönyvben meg van írva, inkább kezdjük elölről". Csak hát, ezt a babát már nem lehet meg nem történtté tenni, lehet, hogy ő azért nem érzi ezt olyan tisztán, mint te, mert nem az ő testében fejlődik. Ettől függetlenül nem tudom elképzelni, hogy ne szeresse majd a saját gyerekét miután megszületett, elvégre ő is vágyott babára. Ha ezért elhagyna, akkor jó nagy paraszt volna. Nyilván a magzatra káros gyógyszerek szedését abba kell hagyni. Tökéletesen kockázatmentes terhesség és szülés nem létezik, ha elveteted, akkor viszont biztosan meghal... Az meg egy nagyon ostoba és megbélyegző tévhit, hogy depressziós anya nem tud gyereket nevelni, ezt te magad bizonyítod a lányod nevelésével. Persze a szülőséggel együtt jár a felelősség, hogy tegyél meg mindent a saját lelki egészséged érdekében is. A depressziódak szerintem a lehető legrosszabbat az abortusz és a vele járó bűntudat, üresség- és tehetetlenségérzet tenné. Pláne így, hogy akaratod ellenére történne. Egyébként jársz terapeutához, pszichológushoz?
2018. márc. 9. 15:37
 30/76 anonim ***** válasza:
33%
Hát, ha itt valaki pocsék emberismerő, az nem a Kérdező, hanem a srác... képes beleölni 4 évet egy kapcsolatba egy olyan gyerekes nővel, aki négy év után kijelenti, hogy számára egy 4 hetes embrió többet jelent... nem tudom, a srác halmozottan hendikepes-e vagy csak egy ekkora peches balek? Mindenesetre őszintén sajnálom.
2018. márc. 9. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!