Tenyleg nincs megoldas?
Parommal 4 eve vagyunk egyutt. Elozo kapcsolatombol mar van egy lanyom. Most 4 hetes terhes vagyok de a parom nem akarja a babat. Allitasa szerint nem jo hogy gyogyszert szedek. Egyik az migren ellen van a masik pedig a frontin. Jovoheten megyek az orvoshoz meg akartam kerdezni mit tegyek hogy
ne legyen baja a babanak de parom szerint inkabb intezzem az abortuszt. :((
Így vélekedik egy "férfi".
Van, aki nem nyúl és nem menekül el a gyermeke elől, az én férjem is ilyen. Cserébe én párja és társa vagyok!
A gyerekeim ismerik és szeretik az édesapjukat, tudják, hogy számíthatnak rá! Ha elhagyott volna, akkor sem dobnám ki őket.
Kedves Kérdező, remélem a Te párod is FÉRFI és nem nyúl. Megérti, hogy nem egy húsdarabról döntötök, hogy a gyereketek van a pocakodban! Most embrió, később csecsemő, kisgyermek, stb. A fia vagy lánya, az övé is. Egy család vagytok!
De van.
1. pasit kivágod a fenébe
2. gyógyszert váltasz, vagy abbahagyod
3. egyedülálló anyaként neveled fel a második gyerekedet
De amúgy neked nem gáz, hogy minden jöttment felcsinál, aztán elhagy? Ennyire pocsék emberismerő vagy?
Ugye azok, akik itt MINDENÁRON szülésre biztatják és az újabb gyerekre való istenadta jogot harsogják - azok nem fognak a kizsigerelést követelni a következő olyan hír alatt, ahol anyuka megkattant, és megölte a gyerekét (gyerekeit)?
******************************UGYE?******************************
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!