Tenyleg nincs megoldas?
Parommal 4 eve vagyunk egyutt. Elozo kapcsolatombol mar van egy lanyom. Most 4 hetes terhes vagyok de a parom nem akarja a babat. Allitasa szerint nem jo hogy gyogyszert szedek. Egyik az migren ellen van a masik pedig a frontin. Jovoheten megyek az orvoshoz meg akartam kerdezni mit tegyek hogy
ne legyen baja a babanak de parom szerint inkabb intezzem az abortuszt. :((
Kedves 6os! Van mar egy 8 eves lanyom. Igaz vele nem szedtem semmilyen gyogyszert de megvolt a migrenem es a depressziom is!! Lass csodat fel tudtam nevelni eddig is. Mellette dolgozom! Nem a cspbol elek!!! Attol mert valakinek probelmai vannak mar haljon meg? Ne legyen gyereke?? Nem vagyok kozveszelyes hogy felteni kelljen a gyereket tolem!!
Utolso valaszolo, igy konnyu lenne csak szerettem volna ha a gyerekemnek apja is van..... :/
védekeztetek egyáltalán????
amúgy meg döntsd el, hogy akarod e gyereket vagy sem, döntést elmondod a pasidnak, ő meg dönt, hogy lelép vagy marad
4 hetes terhesen nem hinném h a babával gond lenne a gyógyszerek miatt (a migrénest, gondolom egyébként is csak a rohamakor veszed be)
Azt meg döntsd el h akarod e a gyereket/gyerekeket egyedül nevelni.
A te döntésed, de jól gondold át! Utána ne sopánkodj, h "miatta volt abortuszod"
Egyébként szerintem bárhogy is döntesz, ennek a kapcsolatnak már "kalap-kabát"
Ha elveteted akkor te durrogsz majd.
Ha megtartod (mivel ő nem akarja) ő pufgog majd és úgy is elhagy előbb utóbb. Ebből jó nem sül ki!
Nekem egyetlen percig se kellene olyan gerinctelen, gyáva féreg, aki abortuszra küldene a saját gyerekével (meg egyáltalán abortuszra küldene). Akinek egyszer született gyere, annak nagyon is tudnia kell, hogy ez mit jelent: életet adni!
Egyetlen kapcsolat se ér meg ennyit, főleg nem egy olyan, amiben az abortusz egyáltalán szóba kerül. Annak a kapcsolatot (pasit) megette a fene. Nem tudom, vigasztal e az a tudat, hogy sok gyerek felnő apa nélkül, és őker se dobjuk le a Tajgetoszról. Néha sokkal jobban jár az, akit otthagy az apja, mert apa nélkül még mindig jobb, mint egy szar apával.
Te már sajnos anyaja vagy ennek a gyereknek. A kérdés, hogy egy élő, vagy egy halott gyereké.
Ha van más megoldás (más gyógyszer) akkor tartsd meg, mert ha ebben a tudatban elveteted, örökké bánni fogod.
Jó egészséget kívánok Nektek!
A párod beparázott. Egyáltalán nem biztos, hogy elmegy, ha megtartod a babust! Nyilván megijedt! Én sem szeretném egyedül nevelni a gyerekeimet, nyilván együtt tervezed. Csak a pasik megtehetik, hogy angolosan távoznak. Az anyák meg nem. Neked kell elsősorban eldöntened, hogy megszülöd-e a gyermeketeket. Fennáll az esélye, hogy ha elmész abortuszra, akkor a pasi így is elhagy, fura módon pont arra hivatkozva, hogy képes voltál a gyereketeket elvetetni... Fura egy gondolkodásuk van.
A picinek hogy lesz-e baja, ezt senki nem tudja megmondani, esélyekről fognak beszélni, oszt dönts. Ennyi százalék, meg annyi. Mindenképpen szólni kell a kezelőorvosodnak (aki felírta), hogy várandós vagy, ő fogja mondani mi a teendő, mire válts. De nem indokol abortuszt egyik gyógyszer sem, maximum át kell állni másra vagy teljesen elhagyni. (Nyilván az sem mindegy mennyit, hány mg-ot szedsz.) Mindenki tökéletes és egészséges babát szeretne, de ezt nem mi döntjük el, sokszor nem tudják megmondani, hogy mitől lett ez vagy az a baja a kicsinek, pedig így-meg úgy, meg ilyen vitamin, meg olyan omega, aztán ... A ti közös gyermeketek!
Igazad van, nem kell... természetesen játszi könnyedséggel végig lehet csinálni egyedül egy terhességet-szülést-csecsemőgondozást egy 8 éves gyerek mellett időben, energiában, anyagilag... legfeljebb több frontin és több migrén-bogyó mellett... vagy lehet fogni egy újabb balekot, akit "hálából meg lehet ajándékozni" utána egy újabb picikebabával - ha akarja az illető, ha nem.
(van ilyen ismerősöm:()
De mindenki a maga sorsa pogácsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!