Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Járt már így valaki? A védőnő...

Járt már így valaki? A védőnő nem 3 nap múlva hivott vissza hanem 1,5 hét múlva mert bizonytalannak látott a tanácsadáson.

Figyelt kérdés
2018. febr. 5. 14:29
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
19%
#28: Férfigyűlölet? Én IMÁDOM a férjemet apukám, halkan súgom meg. Nagyon boldog házasságban élek. A hozzá hasonló férfiak mindig tiszteletet keltenek bennem. TE beszélsz nőgyűlöletből. Ne osztogasd a tulajdonságaidat. Kettőnk közül nem én szidom a másik nemet gyerekestől... NEKEM van fogalmam a boldog család fogalmáról, veled ellentétben. És ne írj privátokat, úgysem fogok ott válaszolni.
2018. febr. 13. 18:55
 42/47 anonim ***** válasza:
26%
Jó, mi meg nem tartjuk a kiságyban. Nem is marad el ott semeddig se. Szóval van kiságy de minek. Amúgy is csak 3000 Ft volt, nem tétel. De ingyen is kapsz amúgy sok helyen.
2018. febr. 13. 19:28
 43/47 anonim ***** válasza:
55%

#41, nem tettem fel egyetlen kérdést se, hogy válaszolnod kelljen, egyszerűen nem akartam publikusan rávilágítani arra, hogy minden "megállapításod" blődli volt, akárcsak most is:

".. NEKEM van fogalmam a boldog család fogalmáról, veled ellentétben..." v.ö. 20+ éve vagyunk együtt a párommal...

A személyeskedés meg MINDIG az érvek hiányát jelenti...

(ja, és még 2 embert megmentettem eddig már az igazságtalan dézsmától, megértetve az értelmes(!) nőkkel, hogy ahol egyedül vállalta be a gyereket, ott nem kellene a spermadonort fosztogatni, mert hogy a jogoknak és a kötelességeknek együtt kell járnia)

2018. febr. 13. 22:05
 44/47 anonim ***** válasza:
60%

Szeretném megérni, amíg ez általánossá válik Európában:

[link]

(érdemes megnézni a szavazás állását:))

2018. febr. 13. 22:10
 45/47 anonim ***** válasza:
10%
Meg, nyilván a sok felelős pasi szavazott, aki nem szeretne gyermeke után fizetni.
2018. febr. 15. 08:48
 46/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Már nem kell ezen gondolkodnom, a jó isten eldöntötte a babám sorsát.

Missed AB lesz.

2018. febr. 15. 18:07
 47/47 anonim ***** válasza:
0%
Őszintén sajnálom, mert akárhogy is, de nem lehetsz most túl boldog ettől.
2018. febr. 16. 10:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!