Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Járt már így valaki? A védőnő...

Járt már így valaki? A védőnő nem 3 nap múlva hivott vissza hanem 1,5 hét múlva mert bizonytalannak látott a tanácsadáson.

Figyelt kérdés
2018. febr. 5. 14:29
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
11%
Tán az abortuszról tanácskoztál vele? Vagy mégis miért számít az a pár nap?
2018. febr. 5. 14:51
 2/47 anonim ***** válasza:
63%
Kedves 1-es, nyisd ki a szemed. Ott a kategória. Én nem jártam így, igaz, abortuszom sem volt. De miért láthatott bizonytalannak? Az vagy?
2018. febr. 5. 14:54
 3/47 anonim ***** válasza:
57%
És akkor most kicsúsztál az időből, vagy mi van? Én mondjuk biztos helyre tenném, hogy ne tudja már nálam jobban. Ha kicsúsztál, ugyanakkor nem tudlak sajnálni, felhívhattad volna mondjuk az 5, napon
2018. febr. 5. 15:03
 4/47 anonim ***** válasza:
78%

De ennek akkor most az a lényege, hogy kicsúsztál a határidőből? Miért nem hivtad te fel már a 3 nap letelte után, mikor láttad hogy még mindig nem jelentkezik?

Amúgy meg ilyet nem csinálhat, hogy akkor most őt nem hívom 3 nap után, csak 1,5 hét után, mert hat szerintem bizonytalan volt.. B*asszus, nem az ő dolga megmondani és eldönteni ezt! Ha valaki abortuszra megy és már a tanácsadásnál tart, akkor ne akarja már ilyen hátulról jövős dumával kitolni valahogy a határidőből.. Én biztos elküldtem volna melegebb éghajlatra, hogy mást helyett akarjon döntést hozni, de speciel 1,5 hetig se vártam volna a hívására, hanem a 3 nap eltelte után én magam hívtam volna, hogy ugyan mégis most akkor mi van, miért nem jelentkezett.

2018. febr. 5. 15:27
 5/47 anonim ***** válasza:
67%
Ha hiszitek ha nem még ennél durvábbat is csinálnak . Sajnos nekem is volt abortuszom . A védőnőnél találkoztam egy 18 éves lánnyal ... Rábeszélte azzal ,hogy mennyi pénzt fog majd kapni a gyerek után és abból simán eltudja látni .. Le voltam döbbenve . Ezzel nálam is megprobálkoztak akkor szépen leecseteltem neki ,hogy mondja meg mégis hogyan gondolja . Lényegében ezért kapják a fizetést ..
2018. febr. 5. 15:49
 6/47 A kérdező kommentje:
Nem csúszok ki az időből még így sem. Ami viszont igaz, hogy tényleg bizonytalan vagyok.
2018. febr. 5. 16:00
 7/47 anonim ***** válasza:
64%
ha bizonytalan vagy, jól tette a védőnő, hogy ennyi várakozási időt adott neked, jól megfontolt döntést kell hoznod, mert az egész életedre kihatással lesz
2018. febr. 5. 16:19
 8/47 piroska és a farkas ***** válasza:
76%
Én is úgy gondolom, h bár természetesen a döntést tiszteletben kell tartania, de mégis VÉDÖ, az életet védi, és szerintem azzal, h idöt ad, mégcsak nem is tolakodòan teszi. Nem gépiesen végzi a munkáját, hanem érzékenyen. Szerintem használd ki.
2018. febr. 5. 16:45
 9/47 anonim ***** válasza:
19%

Nekem is majdnem lett egy abortuszom, de sajnos negativ lett. Elegge utanajartam a dolognak, szoval felteszek par kerdest es dontsd el.

1: egy 17 eves anyuka szult, majd elvegezte a mesterfokut egyetemen 10 evvel kesobb.van-e ennyi turelmed?

2: hany eves vagy? Mennyire lenne cinkes, hogy a csaladi korben abortuszos lennel?

3: lesz apja a gyereknek?

Egyebkent a vedono jol tette, pont ezeket szeretne eldontetni veled. Spanyolorszagban nem veletlen illegalis. De nem vitatkozom. Van pro es kontraja. Van abortuszos ismerosom is. Azt mondta, nagy lelki ero kell utana, mert kb gyilkosnak erzed magad.

2018. febr. 5. 16:55
 10/47 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, lehet, hogy akkor volt szabad időpont, és látta, hogy még nem késő neked... vagy akármi...
2018. febr. 5. 17:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!