Ha 6 hetesen megyek az első tanácsadásra (szerdán), akkor legkorábban mikor lehet abortuszom?
Csak azt nem tudom,hogy mennyi idő múlva lesz időpont a műtétre, illetve vannak e előzetes vizsgálatok,amik miatt elhúzódhat?
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó!
Úgy értettem,volt már nőgyógyászati vizsgálat, és most a kötelező tanácsadásra megyek szerdán, utána pedig szintén kötelező tanácsadásra, csak a másodikra (kettő kötelező).
Azért kérdeztem,mikor lesz a műtét,hogy egyáltalán lesz a szívhang. Gondolom azt ott is meg tudják nézni, nem küldenek vissza a nődokihoz.
#6 nem voltam még
Azt hittem kell menni,de gondolom akkor minden a kórházban lesz.
A nőgyógyász mondta,mikor nála voltam,hogy még aznap kérhetek időpontot a családvédelmisnél.
Akkor 15mm volt a petezsák. És írta,hogy grav.uterus, szóval maga a terhesség biztos.
Elvileg 8.hét az,mikor már tuti van szívhang,azt csak nem várják meg?!
Nem tudom még lefoglalni,mert nem tudom hol és ki csinálja (nem magánklinikára megyek az tuti).
És úgy tudom a vérvétel a kórházban lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!