Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb pelenkázóalát...

Melyik a legjobb pelenkázóalátét? Jövő héten megyünk az első tanácsadásra, arra szeretném megvenni.

Figyelt kérdés
A Dm-es Babylove jobb vagy a Libero? Vagy van jobb ezeknél?
2013. nov. 10. 00:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Oda eleg a liberos is. Szerintem a legjobb a rossmann sajatja: az mindent felfogott: bufi, pisi, akarmi. A dmeset nem probaltam, de lehet az is olyan tipusu, minrlt a rossmanos, tehat kokolyabb, szelesebb korben hasznalhato.
2013. nov. 10. 00:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen mindegy. Ezek egyszer használatos cuccok, de még így is sokszor fel lehet használni, ha nem megy rá semmi.

Én mindegyik gyerekemmel vettem egy csomagot, és az kb. elég is volt. Most a harmadik babám nyári születésű, így vele két csomagot vettünk, mert rögtön mentünk is nyaralni, és ott nem volt állandó pelenkázó, így néhányat elhasználtunk.

2013. nov. 10. 00:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a libero pocsék. Ha pisil a gyerkőc nem szívja fel a pisit. Míg a dm-es illetve a bella happy igen.Ezek nagyobbak is. Árban szinte mindegy melyiket veszed.
2013. nov. 10. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!