Ha 6 hetesen megyek az első tanácsadásra (szerdán), akkor legkorábban mikor lehet abortuszom?
Csak azt nem tudom,hogy mennyi idő múlva lesz időpont a műtétre, illetve vannak e előzetes vizsgálatok,amik miatt elhúzódhat?
Köszönöm a válaszokat!
Nekem az ambuláns lapomon csak annyi szerepelt, hogy szíműködés feltételezhető, de nem látta az orvos. Viszont 2 vizsgálat között 3mm-t nőtt a petezsák, így biztosra mondta a terhességet. Szóval nem minden esetben szükséges, hogy szembesülj vele ultrahangon, hogy már szívműködés is van. Én akkor biztos, hogy megzuhantam volna. Mondjuk nekem totál hülyén számolták az időmet is. Valójában 6 hetes volt méret alapján, de 9-10 hetet írtak a menstruáció szerint. Ez a kalkuláció egy hülyeség.
A 2. tanácsadás után nem kell 8 napot várni, viszont mivel rövid altatásban történik a műtét, egyeztetned kell egy aneszteziológussal (abban a kórházban, ahol műtenek majd), ő elvégzi a vérvizsgálatot is, és kikérdez néhány életmódeli dolgoról, hogy a megfelelő altató készítményt készítsék elő neked.
13. válaszadó: Fogalmad sincs, mi miatt kell megszakítania valakinek a terhességét. Nagyon durván fogalmaztál, egy igazi barom vagy! Ásd el magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!