Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha 6 hetesen megyek az első...

Ha 6 hetesen megyek az első tanácsadásra (szerdán), akkor legkorábban mikor lehet abortuszom?

Figyelt kérdés

Csak azt nem tudom,hogy mennyi idő múlva lesz időpont a műtétre, illetve vannak e előzetes vizsgálatok,amik miatt elhúzódhat?

Köszönöm a válaszokat!

2017. ápr. 24. 10:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7%
Azért ha csak nem tábori uh-ja van a dokinak a második világháborúból, bő 6 hetesen már lesz szívhang. Egy petezsák nem elég. Az még igen esendő állapot. Énie kell, hogy meg lehessen ölni, érted! Utána lehet menni ide-oda.
2017. ápr. 24. 13:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Értem én, elég rosszul ​vagyok tőle már most, úgyhogy amilyen 'szerencsém' van,tuti élni fog...
2017. ápr. 24. 13:21
 13/15 anonim ***** válasza:
87%
Mennyi undorító, azonnal ítélkező ember van....elég a 13mas válaszát megnézni..kabaré. Nem is tudod a háttérsztorit, hogy miért megy abra, nem ismered, jóformán semmit nem tudsz róla, de muszáj undorító stílusban beszólnod... Feltételezem azért, h meglegyen a napi örömed..! Senki nem ölet meg senkit, ez egy legális, szakemberek által végzett, rövid beavatkozás. Egy kisebb műtét! Nem pedig gyilkosság, ahol valaki megöl hidegvérrel egy másik élő, létező (!!) embert.
2017. ápr. 27. 19:56
 14/15 anonim ***** válasza:
87%

Nekem az ambuláns lapomon csak annyi szerepelt, hogy szíműködés feltételezhető, de nem látta az orvos. Viszont 2 vizsgálat között 3mm-t nőtt a petezsák, így biztosra mondta a terhességet. Szóval nem minden esetben szükséges, hogy szembesülj vele ultrahangon, hogy már szívműködés is van. Én akkor biztos, hogy megzuhantam volna. Mondjuk nekem totál hülyén számolták az időmet is. Valójában 6 hetes volt méret alapján, de 9-10 hetet írtak a menstruáció szerint. Ez a kalkuláció egy hülyeség.

A 2. tanácsadás után nem kell 8 napot várni, viszont mivel rövid altatásban történik a műtét, egyeztetned kell egy aneszteziológussal (abban a kórházban, ahol műtenek majd), ő elvégzi a vérvizsgálatot is, és kikérdez néhány életmódeli dolgoról, hogy a megfelelő altató készítményt készítsék elő neked.

13. válaszadó: Fogalmad sincs, mi miatt kell megszakítania valakinek a terhességét. Nagyon durván fogalmaztál, egy igazi barom vagy! Ásd el magad!

2017. ápr. 29. 10:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a segítséget! Kedden megyek a kórházba reggel, hogy uh,ekg, vérvétel meglegyen, utána meg megyek a második körre a védőnőhöz.
2017. ápr. 30. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!